Året då världen...

...inte gick under.

 

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut? En massa. Typ besöka två nya kontinenter och skaffade en lägenhet med fina HD.

 

Har du några nyårslöften? Alltså nej, inte direkt. Kanske ska jag försöka bli lite bättre på att spara mina pengar. 

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar 2012? Ja, Mina, Carro och Zaphire fick ett litet barn i november och älskade Malyn fick en liten precis innan året tog slut. Det är bra att folk skaffar barn. Då slipper jag.

 

Vilka länder besökte du? England (tre gånger), Brasilen, Marocko och så Sverige då. Plus lite flygplatser i Portugal, Belgien och Danmark. Men det räknas väl knappt.

 

Vilka datum från 2012 kommer du alltid att minnas? 18 sptember flyttade jag till en helt fantastisk lägenhet.

 

Vad var din största framgång 2012? Jag tog ett ganska så livsavgörande beslut. Och så höll jag två utbildningar för Colour of Love och var samtalsledare för Rädda Barnens Ellen-projekt. Det är två grejer som fanns på min lista över saker jag ska göra. Och jag kan numera röka vattenpipa utan att hosta!

 

Största misstaget? Oj, ingen aning. 

 

Bästa köpet? Inte direkt ett köp. Men när jag och HD bestämde att vi skulle flytta ihop kom vi fram till några grejer som vi behövde till den nya lägenheten, och en av sakerna jag skulle köpa var en stor orientalisk matta. När jag kollade olika aktionsverk låg dom på flera tusen och så vips hittade vi en liggandes vid en sopstaion på Gamlegården. Efter lite putsning var den som ny, och vi har älskat den sen dess.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Utöver hyra och sånt tråkigt så gissar jag på flygbiljtter. Eller resor överlag.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Resor, öl på Londonpubar, gulliga sms, en fantastisk kväll i Uppsala och tjejerna i Ellengruppen.

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? I love it - Icona pop, och en massa med Scissor Sisters och Lilla Sällskapet.

 

Var du gladare eller ledsnare 2012 jämfört med tidigare år?
Jag var nog gladare, eller framförallt mer stabil. Fast det var jag nog 2011 också. Det känns så jävla klyschigt men det blir faktiskt bättre.

 

Vad önskar du att du gjort mer? Var lite modigare kanske,

 

Blev du kär 2012:
Nja, ibland inbillar jag mig till en förälskelse i ett par veckor, men kär skulle jag inte påstå.

 

Favoritprogram på TV? Tittar ju sällan på TV men är serienarkoman. Upptäckte Girls, 2 Broke Girls och Gossip Girl och gillade alla väldigt mycket. Anar också ett tema här, 2012 var året när jag såg serier med girl i titeln. Siktar på boy 2013, vill gärna ha tips.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Jag satt i en hostelbar i Rio med ett gäng fina människor som sjöng Happy Birthday och Rolling in the deep för mig. Sen gick jag och en till ut och åt midnattspizza och promenerade över Ipanema beach. Fyfan alltså. Rio <3

 

Finns det något som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett badkar och perfekt hår.

 

Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Jag vet inte riktigt, jag är lite trött på mina kläder och jag köper nästan inget nytt. Men jag brukade ha min bruna kjol och en midjekort kofta på mig ganska ofta.

 

Den bästa nya personen du träffade? Mötte Luuh och ett par till i Sao Paulo och dansade i förtvivlan. Önskar lite att hon inte bodde på andra sidan jorden, vi hade kunnat ha så jävla kul varje dag liksom.

 


Kommentarer
Postat av: angelica

åh tycker dessa listor är så fina och intressanta att läsa :)

Postat av: Jenny Olofsson

Intressant läsning! Vad fina svar*

Postat av: Becka [fotoblogg]

Så intressant läsning!

2013-02-10 @ 10:45:22
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback