Lite sommarkänsla...

...för att bota vinterrastlösheten.
 
I somras gav Elias mig en engångskamera, igår framkallades bilderna.

Fest i parken utanför min gamla lägenhet. Vattenpipa, öl och fina vänner. Ja tack.
 
Minifestival i Äppellunden.
 
Smögensemester med mamma och Frida.
 
Hästar, hundar, katter, kompisar.
 
<3

Hösten kom...

...och gick.

Det går mot vinter och jag åker till Uppsala för att hålla en utbildning.


Får inte verka som om jag vill ha dig nu...

...men jag vill ha dig nu.
 
För jättelängesedan hade jag en frågestund. Här kommer svaren. Bättre sent än aldrig eller vad någon klok så.
 
Vad gör du om dagarna/jobbar med?
Jag samlar på jobb och är oroväckande rädd för att få en fast anställning. Jag jobbar som timvikare i äldreomsorgen och i psykiatrin, jag är kontaktperson till en tjej med downs syndrom och typ ledsagare till en kille med autism. Utöver det så jobbar jag som samordnare för säkrare sex-kampanjen Colour of Love och är samtalsledare för en tjejgrupp genom Rädda Barnen. Nästa termin är tanken att jag ska börja plugga igen. Har sökt ett par kurser i sexologi i alla fall.
 
Hur kom du på ditt bloggnamn?
Mitt bloggnamn är snott från Thåströms halvgamla låt Kaospassageraren. Det är verkligen inte hans bästa låt men jag har alltid gillat namnet.
 
Bästa låten just nu och varför?
Det finns så himla mycket som är bra. Men dom två senaste dagarna har jag nästan bara lyssnat på Lilla sällskapet, och jag tror att Onsdag är den allra bästa låten med dom just precis nu.
 
Drömkillen?
Jag gillar långt hår och matchande skägg. Han får gärna vara lång och lite halvgänglig. Markerade drag så som kindben, käkben, tydliga axlar och nyckelben och sånt är med väldigt snyggt. Och så ska han såklart vara queerfeminst och ganska ohetero, bära stay-up's och pumps när han klär upp sig, gilla att flänga runt lika mycket som jag, inte vara jättemonogam och funka bra i sociala situationer. Och gilla att slicka fitta. Sen är jag ganska nöjd tror jag.
 
Drömjobb?
Jag funderar mycket på detta själv just nu för det pendlar så himla mycket. Men jag vill prata sex med ungdomar. Så kanske jobba på en ungdomsmotagning eller något sådant.
 
Hur ser ditt drömhår ut? (Visa bild)
Kanske lite såhär, rött och lockigt. Vinnande kombo.
 
Tre bästa danslåtarna nagonsin?
Åh jisses. Okej, på rak arm säger jag dom här tre.
Beatles - Help
Håkan Hellström - Ramlar
Supergrass - Alright
 
Vilken är den vackraste filmen du vet?
Jag vet inte riktigt faktiskt. Men för några veckor sedan såg jag filmen Laurence anyways som var bland det bästa jag har sett. Jag satt i biosalen och skakade i nästan tre timmar och efteråt kräktes jag i inte mindre än tre buskar runt Mariatorget av ren och skär ångest. Det ni.
 
Vilken är din favoritseriekaraktär?
Än en gång finns det tusen. Justin i Ugly Betty, Spencer Reid i Criminal Minds, Hannah i Girls, halva gänget i Glee. Det senste tillskottet är i alla fall Sophie i serien 2 broke girls. Hon är fantastisk.
 
Om du fick välja ett av följande: Ligga med Matthew Gray Gubler eller få obegränsat med gratis öl under ett år?
Haha. Öl är inte direkt det jag lägger mest pengar på här i världen. Så Matthew alla gånger. Jag hade kanske till och med haft råd attt bjuda honom på öl.
 
Om du fick valja ett av foljande: F! kommer in i riksdagen eller sverigedemokraterna åker ut ur riksdagen?
Att F! kommer in tror jag faktiskt, tror att det hade gjort mest skillnad.
 
När kommer du till London?
Nyår, baby.
 
Favoritchips?
Dill tror jag, fast jag köper aldrg dom för det är nog bara jag i världen som gillar dom.
 
Har du twitter?
Nä. Brukar säga att jag som är så rolig borde skaffa twitter. Kanske händer det någon gång. I så fall lovar jag att skriva det här. Finns på instagram dock. Där heter jag annajooy.

Saffran, dreads...

...och 2000 meter.
 
Efter att vi hade solat, badat och ridit kamel i några dagar reste vi vidare tll Marrakech. Där var det ganska så galet varmt, ganska så galet överlag och jättefint såklart.
 

 
Bodde på ett trevligt hotell med pool på taket, gillar grejen med platta tak. Gick på marknader och till ett fantasiskt örtapotek, åkte upp i bergen och klättrade på stenar och såg Marocko på 2000 meters höjd, förälskade mig lite flyktigt i någon med fina dreads, drack galet dyr öl och hade det bra.