Tonight...

...eternity is an open door.
Jag är ganska så sämst på att dra fram kameran just nu. Men i helgen har jag varit i Göteborg och jobbat för Colour of Love på Hammarkullekarnevalen och så har jag tittat på Eurovision med Roberth i Halmstad.

Ps. Åh, Loreen alltså. Så bra!

Och solen skiner...

...över Skåne.


Omfamnade hästnörden i mig och åkte på SM i riddarspel idag. Var där med familjen vars barn jag jobbar som ledsagare åt. Massa fina hästar, väldigt bra dag helt enkelt.

Berry White...

...och frågestund!


Jag ligger hemma och är sjuk. Gårdagen spenderade jag med att äta nudelsoppa och Ben&Jerry och sträcktitta på The O.C. Kommer antagligen inte göra så mycket annat idag.

Jag tänkte att jag kunde ha en frågestund. Jag har aldrig haft det innan, men jag kan ju testa. Så fråga vad ni funderar över!

La gente...

...esta muy loca.


Rödvin, Rödvin, Rödvin.

Vykort till...

...min bästis.

Jag är kattvakt igen. Den här gången åt
Jennifers tre små liv. Så det här inlägget är till henne. Såhär har vi det i Parkstaden just nu.


Mumrik gjorde mig tokig första natten, han sprang runt och skrek som en galning. Men sen har han lugnat sig, och nu är vi vänner igen. Han är nog mest skeptisk till allt det nya och chillar bakom fotöljen största delen av tiden.


Mymlan har undersökt varje vrå av lägenheten noga. Hon började med städskåpet och har arbetat sig vidare. Ibland jagar hon ella bara för att och hon har redan börjat flytta runt på mina skor. Uppenbarligen gillar hon inte ordningen i hallen.


Tuutikki gillar bokhyllan så att hon har koll över hela lyan. Här hänger hon med sina nya vänner. Igår råkade hon bli inlåst i garderoben. Jag ska vara lite mer försiktig  fortsättningen. Hon har insett att Ella är samma hund som brukade hälsa på henne innan och ägnar nästan all sin kärlek åt henne. Elias försöker få henne att ligga i hans knä ibland, utan vidare resultat.

Vi har det bra som du hör. Men kom hit snart. Vi saknar dig.


Körsbärsträd och...

...körsbärstomater.Jag och HD ser (om) Lost när vi äter middag ihop, en väldigt bra vardagsrutin. Idag hade han med sig den här fina kvisten som han satte i mitt fönster. Tjusigt.

Förresten så har jag skaffat photoshop. Jag är galet mycket nybörjare. Vi får se hur det kommer att gå.

11 frågor...

...en gång till.

Även
Ida utmanade mig till 11 frågor. Denna gången kommer jag inte att skicka vidare. Men jag kan ju svara i alla fall.


1. Vilket årtionde/århundrade skulle du vilja leva på?
Det finns så mycket kul en hade velat uppleva. Men idag suktar jag efter slutet på sextiotalet. Helst i The Haight i San Fran.

2. Vad är det bästa du varit med om iår?
Jag svarade på samma fråga i detta inlägget.

3. Är du en morgonpigg person eller en nattuggla?
Jag skulle nog säga både och eller inget av det. Jag har inga svårigheter att komma upp på morgonen, men jag älskar att få sova länge. Och så föredrar jag ju att jobba natt, men somnar lätt i soffan hemma vid nio på kvällen om jag är ledig.

4. Vilket är ditt käraste barndomsminne?
Troligen något som har med hästar att göra.

5. Vem eller vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Jennifer och ett flak öl.


6. Hur skulle den perfekta sommardagen se ut?
Ledighet, sol, picknick, glada vänner, musik, vattenpipa, storstadspuls och mjukglass kanske.

7. När är du som lyckligast?
Jag brukar ju tala om kicken, den där nästan berusade lyckokänslan, som att vara förälskad. Den dyker upp ibland på ett dansgolv, eller när en träffar riktigt fina människor, eller bokar in en kul resa eller åker på en kul resa för den delen. Så då är jag som lyckligast. Dock så är jag inte så mycket för faktisk förälskelse. Det lämnar jag åt andra.


8. Kaffe, tea eller mjölk?
Aldrig mjölk. Kaffe och tea gillar jag. Dricker nog dem ungefär lika ofta också.

9. Var vill du helst vakna upp på morgonen?
Jag är lite av filosofin att hemma är där jag planerar att spendera natten. En kompis sa det en gång, och jag stal uttrycket. Jag känner med andra ord bekväm nästan överallt. Jag gillar att vakna upp i min lägenhet, klappa på ella och äta frukost i sängen samtidigt som jag tittar på någon serie. Men jag tycker också om nästan alla andra platser jag har vaknat upp på. På ett sunkigt hostel, på en soffa efter en fest eller bredvid någon kompis jag sovit hos.

10. Vilken låt ger dig den ultimata "NU SKA DET FAN DANSAS"-känslan?
Det mesta med schysst tempo och en text jag kan sjunga med i. Maskinens 'Krossa alla fönster' tror jag just nu.


11. Vad är det finaste du äger?
Hunden Ella. Annars så gillar jag kameran, mina ljusslingor och min nya discokula väldigt mycket. Och min silvriga kofta.

Helgen då jag insåg...

...att jag kan heta Anna Ankman.


Älskade Stockholm. Massa underbara människor, dansgolv, loppis, vårväder och allt annat som är bra.Och sen Valborg i Uppsala med Colour of Love. Helt fantastiskt.