Kanske jag kan känna...

...meningen med tystnaden.

Jag och Jennifer promenerade över den här helt fantastiska kyrkogården som ligger bara några kvarter från deras hem. Kanske det snyggaste jag någonsin sett. Det kändes lite som en annan värld.


I could do this...

...in a second.


London var fantastiskt. Här är lite blandade nätter.


Dans och billig öl. Jag längtar tillbaka så himla mycket.

Vi följer i spåren...

...av kämpande systrar.

8 mars, eller internationella kvinnodagen var en så himla bra iår.


Den började med RFSU:s demonstration Unite for Women, där min kör också deltog och sjöng några låtar.På kvällen åkte jag, Hd och Karin till Hässleholm och såg Svenska Livodersbaletten som
Kajsa var med i. Jättekul och fantastiskt bra! Hängde kvar och drack en öl också.


Och sen vidare till Malmö där det var 8 mars-klubb på kvällen. Mötte upp Elias och dansade som tusan.


Sov några timmar och spenderade fredag förmiddag med att gå runt och kika i affärer innan det var dags att åka och jobba igen.

Sex är...

...politik.


Helgen har jag spenderat på en mysig kursgård i Stockholms skärgård. Om en bortser från att alla vegetarianer och veganer fick fisk i en måltid så var det ett bra ställe. Helgen var himla bra överlag, massa bra diskussioner och föreläsningar och allmänt pepp inför ett nytt verksamhetsår.


Och massa bra människor. <3

Blixtsemester...

...i vårsolen.

I helgen är jag på Colour of Love-helg. Innan jag kom ut hit hann jag med en kort visit i Stockholm.

Jag kom upp till Stockholm går kväll, mötte Mina på centralen och spenderade natten Solna. Vaknade tidigt i morse och tittade på soluppgången över Stockholm från fönstret på 11 våningen.Sen åkte jag till Hornstull, tittade på isen som håller på att smälta, träffade Anna och åt frukost på Copacabana.Gick på Fotografiska och tittade på Anton Corbijn-utställningen.


Eftermiddagen spenderade jag och Malin, som också hade anslutit sig, med att trava runt på second hand. Hittade ingenting dock.

Och sen bussen till kursgården där jag sitter nu.