Man är tillbaks på samma gata...

...tillbaks på samma punkt.
Lite instagram-bilder från senaste veckan.


För en vecka sedan åkte Elias, jag och HD till Malmö för att gå på demonstrationen mot tvångstrerliseringar (av transpersoner som byter juridiskt kön).Efter det åt vi falafel och kinderägg och slog oss ner på tåget tillbaka till Kristianstad.


Frukost hos HD och katterna för någon dag sedan.Jennifer är på kort visit i Sverige och vi åt smörgåstårta hela gänget och igår hade Ida födelsedagsfest där en till exempel kunde äta pengar.


Och idag ligger jag mest i sängen, tittar på How I met your mother och längtar bort lite grann.

Frostbitna kinder...

...och glashala gator.

Alla bilder från Åre är på vinterlandskap. Inte helt otippat och inte heller särskilt kreativt. Men i vilket fall var det väldigt skönt att komma iväg lite. Kampanjen gick jättebra och dagarna flöt iväg i en blandning av snö, jobb och dansgolv. I bilden hade vi allsång till Maud Lindström och jag har kramat fina Frida som nu bor uppe i Åre. Men jag har inte åkt skidor, är dock relativt blåslagen ändå.

Tillbaka i...

...huvudstaden.Imorse tog jag tåget upp till Stockholm. Har käkat middag och bowlat med ett gäng vänner. Tidigt imorgon ska vi köra upp till Åre för att jobba med Colour of Love. Det kommer såklart bli fantastiskt kul och troligen kommer jag frysa ihäl och bryta mina ben om jag testar att åka skidor. Men det får det vara värt.

Things that...

...sparkle.

Idag kom det två små miniatyrhundar med posten, tanken var att jag skulle göra någon form av smycken av dom. Tyvärr hade båda gått sönder så sin resa hit. Tyckte att det kändes tråkigt att bara kasta dom så den som var mest hel fick bl silvrig och glittrig istället.We stumble...

...in the stairs.I mellandagarna och hela nyårshelgen har jag mest jobbat, men nu är jag ledig i några dagar. Firar med middags hos HD (fantastiskt gott med sojafilé och senapsås) och titta på filmen Martha Marcy May Marlene. Ypperligt faktiskt.