En helg full av...

...utvärderingar, statestik och sexleksaker.


I helgen har jag varit på Colour of Love-helg i Stockholm, vi bodde Långholmen som är ett gammalt fängelse och som har lite för många skämt om att det är ett gammalt fängelse. Men det var trevligt. Och hotellfrukost är alltid väldigt bra.

Där kunde man promenera runt på ön och se fina vyer över huvudstaden.På lördagen gick jag, Aleks, Mats och Magnus in till Hornstull, drack öl och sliskiga shots. Utanför fönstret sprang det förbi en räv, helt tokigt.Och så blev det söndag. Utbildningen tog slut och efteråt mötte jag upp Malin vid Mariatorget. Drack kaffe på Sodom  och promenerade längs med vattnet in till stan. Och så slog jag mig ner på ett tåg och åkte till Gävle. Och där är jag nu.

Kommentarer
Postat av: agnes

ja, det känns så dumt att alla slösar energi på helt fel saker. dock ska jag kanske inte säga någonting eftersom jag lägger min energi på att hata sådana människor typ hähä. tack för din kommentar, skönt att se att någon läser inlägget och inte bara gör reklam för sin blogg!

Postat av: kajsa

sv: jag blev väckt av studievägledaren på norra station (där jag fixade mitt slutbetyg) igår. då berättade hon att de fått brev på högskoleverket att mitt slutbetyg inte var korrekt. jag hade 50 poäng för mycket, & därför var det inte giltigt. så vägledaren ville att jag skulle komma omgående & fixa det. ifall jag ville börja studera inom det snaraste. när jag berättade att jag läst i flera år tittade hon bara på mig. hah, helt otroligt.

2011-10-19 @ 09:38:08
URL: http://kalaskatten.blogg.se/
Postat av: kajsa

det tror jag inte. jag har ju allt jag behöver, & misstaget är inte mitt. enda konsekvensen är att mitt snitt dras ner något, vilket är illa nog för mitt stolta plugghäst-hjärta. jag ser för övrigt att du är ute & far mycket, hoppas att du har det roligt. men var rädd om dig själv. stråla samman snart?

2011-10-19 @ 14:16:26
URL: http://kalaskatten.blogg.se/
Postat av: Angelica

underbara bilder!sv: mycket mys! :D

2011-10-19 @ 22:08:03
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Natasha

Hemskt fina bilder och vilken sjukt bra helg du verkar ha haft!

2011-10-19 @ 22:08:05
URL: http://teenagebattlefield.devote.se
Postat av: Erika

Får jag bara fråga vart ni var i Hornstull? Såg så sjukt mysigt ut!

2011-10-21 @ 07:13:10
URL: http://burninginmychest.blogspot.com
Postat av: Yasmina

Vilka fina bilder!

2011-11-04 @ 13:04:01
URL: http://femtimmarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback