Jag har drömt om...

...att ha en riktig dröm.London London. Så, nu åker jag snart. Får se om det finns tid och internet i staden till att uppdatera bloggen, annars så hörs vi när jag är hemma igen. Hjärta!

Kiss and...

...tell.Lite blandat. Höstlöv, en katt på magen och min nya ljusslinga som hänger över sängen. Förresten så heter jag annajooy på instagram om ni vill följa.


If you could see it...

...then you'd understand.
Åhå! Nu har jag bokat biljetter till London. Om exakt en vecka åker jag. Ska krama Jennifer tiotusen gånger, gå på Halloweenfest, dricka billig öl, fotografera och ha det rysligt fint helt enkelt.

Between light...

...and nowhere.


Efter Stockholm åkte jag vidare till Gävle där min gamla gymnasiebästis Malyn bor. Därhar jag ätit en tokigt god macka med ungefär ett kilo ost,  shoppat plastigt löshår, klappat katten Reznor som gillar att spinonera på grannarna, gått på café med en jukebox och smakat ungefär alla kakor dom hade, tittat på en hög med filmer och haft det väldigt fint.

Nu är jag tillbaka i skåne, det stormar utanför och jag är ganska trött på att bo själv.

En helg full av...

...utvärderingar, statestik och sexleksaker.


I helgen har jag varit på Colour of Love-helg i Stockholm, vi bodde Långholmen som är ett gammalt fängelse och som har lite för många skämt om att det är ett gammalt fängelse. Men det var trevligt. Och hotellfrukost är alltid väldigt bra.

Där kunde man promenera runt på ön och se fina vyer över huvudstaden.På lördagen gick jag, Aleks, Mats och Magnus in till Hornstull, drack öl och sliskiga shots. Utanför fönstret sprang det förbi en räv, helt tokigt.Och så blev det söndag. Utbildningen tog slut och efteråt mötte jag upp Malin vid Mariatorget. Drack kaffe på Sodom  och promenerade längs med vattnet in till stan. Och så slog jag mig ner på ett tåg och åkte till Gävle. Och där är jag nu.

Alla ryggar tillhör dig...

...tills jag går fram, "förlåt jag trodde du var någon annan".


En samling av de smått meningslösa bilder jag tagit under det senate dygnet. Åkte till Malmö, spelade kort och pratade pojkar i Elias säng, precis som på mellanstadiet och precis lagom.

Create a less...

...painful truth.
(Googlade bilder)

And your mother too
är ett ypperligt söndagsnöje om man liksom jag har en viss dragning till spanska, homoerotik, en dekadent livsstil, roadmovies och Gael Garcia Bernal. Se den.


For all my life I've been waiting...

...for something lasting.'
September är slut och det vore väl naivt att tro att sommaren ska hålla i sig, men än är det fint i Skåne. Bilderna är från igår när jag hängde på gräsmattan med Ella och familjekatten Wiskey.