Look out for...

...your mates.

Det har gått över en vecka sedan jag kom hem, men allting sprang ifrån mig lite och jag har inte haft tid eller ork att blogg riktigt. Men här kommer lite Londonbilder i alla fall.


Obligatorisk flygplansbild.


Första kvällen var det halloweenfest. Jag var Divine, men eftersom ingen vet vem det är såg jag mest ut som en crazy person. Eller som Sainsburys, en får välja själv. Tyvärr fastnade inte min klänning på bild, men här är jag.


Och hör är resten av sällskapet. En läskig docka och en enhörning tillsammans med Edie Sedgwick och Satan. Fint.Är det Halloweenhelg är det inget konstigt att man hänger på kyrkogårdar eller träffar varulvar på bussen.En dag promenerade jag och finaste Jennifer igenom Finsbury park och tittade på mannen som talar med duvor och höstlöv i tusen färger.


Bussutflykt.För vi skulle till Tate modern. På vägen hittade vi både Shakespears Globe och Millenium Bridge, "Oj" sa jag "Jag trodde den bron var sprängd". Och inga dödsätare såg vi heller.Väl inne hittade vi favoriter som Munch och Warhol.Kulturdagen avslutades med musikal - Billy Elliot. Himla härligt.


Och över sista helgen blev kameran mest liggandes. Sen var det dags att åka hem igen. Och sedan dess har jag längtat tillbaka. Men jag kommer nog snart igen. Det var så väldigt fint.

<3

Kommentarer
Postat av: jennifer,

Jag hjärta Andy!

Du måste skicka bilden i högre upplösning till mig. Saknar dig som tusan & blev så himla glad av det här inlägget. Du måste måste komma hit snart igen. Jag vill ha fler kulturdagar i söder & det finns fortfarande tusen små pubar att besöka & tusen bedårande bartenders att pussa på. Ska ta mig till Lock Tavern i veckan som kommer tänkte jag, bara för att röka på taket & titta på alla de där tjusiga grabbarna.Åh, i natt drömde jag att vi åkte buss & Noel kom på, riktigt jävla pissed. Du ville gå av hela tiden men jag fick hålla hans hand & han hade ohyggligt mycket skäggstubb. Sen kom Johnny Depp på, inte i grillolja dock, & du skulle genast gå på bussen igen. Du din lustiga lilla figur.

Postat av: Angelica

det var roligt att se dig! synd bara att vi båda var för upptagna med att ses! nästa gång? :D

2011-11-23 @ 20:09:11
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: anna

åh va dkul! jag saknar london så, älskar den stan :)

2011-11-24 @ 20:32:59
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Natasha

Men åh, så fint! Och jag förstår vad du menar, jag saknar det med. Så mycket att det gör ont.

2011-11-25 @ 12:52:34
URL: http://teenagebattlefield.devote.se
Postat av: matilda

FINT!!

2011-11-28 @ 23:02:55
URL: http://somsnus.blogg.se/
Postat av: moa

saknar dig anna!!

2011-12-03 @ 14:31:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback