Stormen Berit...

...och en silvrig mus.Igår var den första advent, det firade jag tillsammans med Frida och HD. Vi åt bakad potatis och ungefär ett kilo choklad och tittade på Mysteriet på Greveholm under tiden som stormen försökte ta sig in genom mina fönster. Annars är jag inte så himla bra på jultraditoner. Det är bra att en kan plocka ut bra delar.

Jag tror...

...att det var allt.

Lite bilder från hundpromenader de senaste dagarna. I övrigt har jag tusen saker huvudet.

Look out for...

...your mates.

Det har gått över en vecka sedan jag kom hem, men allting sprang ifrån mig lite och jag har inte haft tid eller ork att blogg riktigt. Men här kommer lite Londonbilder i alla fall.


Obligatorisk flygplansbild.


Första kvällen var det halloweenfest. Jag var Divine, men eftersom ingen vet vem det är såg jag mest ut som en crazy person. Eller som Sainsburys, en får välja själv. Tyvärr fastnade inte min klänning på bild, men här är jag.


Och hör är resten av sällskapet. En läskig docka och en enhörning tillsammans med Edie Sedgwick och Satan. Fint.Är det Halloweenhelg är det inget konstigt att man hänger på kyrkogårdar eller träffar varulvar på bussen.En dag promenerade jag och finaste Jennifer igenom Finsbury park och tittade på mannen som talar med duvor och höstlöv i tusen färger.


Bussutflykt.För vi skulle till Tate modern. På vägen hittade vi både Shakespears Globe och Millenium Bridge, "Oj" sa jag "Jag trodde den bron var sprängd". Och inga dödsätare såg vi heller.Väl inne hittade vi favoriter som Munch och Warhol.Kulturdagen avslutades med musikal - Billy Elliot. Himla härligt.


Och över sista helgen blev kameran mest liggandes. Sen var det dags att åka hem igen. Och sedan dess har jag längtat tillbaka. Men jag kommer nog snart igen. Det var så väldigt fint.

<3