Saker som...

...hon gör.Största skräcken denna terminen var att lära sig ta blodprov. Har varit sjukt nervös men det gick faktiskt jättebra, så bra att jag är himla chockad. Visst, långt ifrån samma sak att ta på en arm i gummi, men kanylerna var riktiga.

Ångest är lika töntigt...

...som hårdrockstexter.

Lördagkväll, Animal five i Kristianstad tillsammans med Jennifer.

The greatest love...

...of all.foto


Hade ett par halvkassa dagar och fick upp humöret genom att klicka hem en massa kläder, och totalt krossa min budget. Men nu är snart allt i sin ordning igen. Ikväll kommer Jennifer och hennes något försenade födelsdagspresent ligger på bordet. Det mesta känns bra. Ibland känns det bättre än så.

Fuck it...

...på en post it-lapp.Världens finaste Jennifer fyller 23 år idag. Hon är min bättre hälft, Harry Potter-fantast, totalt nerkärad i Noel Fielding, färgglad som få andra, kreativ, storstadstös och skogsmulle i ett och helt enkelt den bästa jag har.

Bilderna är från Way out west 2007, London 2010, Hanö 2009 och min födelsadag 2009.


Helgen som gör...

...vinter till vår.

På vårkanten samlas gamla och nya samordnare för kampanjen Colour of Love och planerar det kommande året. Vi pratade sex, normer och rasism hela helgen och man får träffa fina vänner man har som man inte ser mer än några få gånger om året.
Vi bor på en fin kursgård med massa god mat och förtillfället massa snö. Mälaren ligger i anslutning samt en stuga vid vattnet med pool och bastu. Blev en helkväll med ett par dopp i sjön.På söndagkvällen åkte vi tillbaka till Stockholm där jag mötte Elias. Vi lagade mat och skrattade hela kvällen, planerade äventyr och morgondagen.
På måndagen gick vi på fotografiska och såg bland annat Lady Warhol som var väldigt tjusig. Sen travade vi runt i second hand-butiker och drack kaffe tills jag slog mig ner på tåget hemåt igen.

Dumbledore says...

...no!Jennifers bild.

Manifestation i Kristianstad mot att Sverige Demokraterna flyttar hit. Jag och Jennifer hade gjort det snyggaste plakatet. Sjöng dessutom med Kristianstads feministiska kör för första gången inför folk. Gick hyffsat.

Nu åker jag till Stockholm. Colour of Love och Elias. <3


Hotellfrukost...

...och hästhoppning.

Drog till Göteborg med käraste syster för att gå på Göteborg horse show. Tittat på fina hästar, sjungit nationalsången, shoppat ny borste till Ella och ätit god mat. Himla himla trevligt.