En samling glada dagar...

...från förra veckan.
Måndag i Göteborg. Handla kaffe och koftor och träffa Mats som jag inte sett på länge.


Jennifer och jag åkte bil och såg ett dinosauriemoln.Och så firade jag midsommar i Åbarp. Spelade spel, sjöng snapsvisor, åt gott och tittade på betande hästar. Väldigt fint.

Upp till kamp...

...mot patriarkatet.


Artikel.

Artikel.

I söndags arrangerade Ung Vänster en feministisk festival på Perrong 23 i hässleholm. Vi i Kristianstads feministiska kör var klart där och sjöng. En väldigt mysig tillställning.

Ett sällskap...

...i matchande rutor.


En eftermiddag på Maglehemsfestivalen. Öl, filtar, druggregn och lite musik.

Nåt slags rekord är satt...

...i att fly så långt bort från sig själv man kan.
Åkte till Stockholm och åt en fantastisk svamplasagne hos Karol, hälsade på hos Mina och Carro och gick på ett Colour of Love-möte inför Arvikafestivalen. Väl hemma i Skåne igen plockade jag upp Jennifer och HD och köpte tårta att fira dagen före dagen före födelsedagen.

Jag gör vad jag kan för att fylla mina dagar med fina saker för att i korta stunder undvika tristessen som kryper i mig. Jag behöver hitta kicken.

Other cities...

...always make med mad.

Och så tog jag flyget från San Franny till New York. Jag var bara där i tre dagar men det krävdes inte mer än tre minuter för att få mig att falla handlöst. Jag älskar den staden. Jag hade planer att göra tusen saker varje dag. Men termometern visade mellan 35 och 38 grader när jag var där så mycket får vänta till nästa gång. För det blir en nästa gång. Hoppas snartsnartsnart.


Såhär såg det ut när jag först kom upp från tunnelbanan. Jag kunde inte låta bli att skratta högt och den varmaste känslan i världen fyllde mig.


Jag berättade för Jennifer att New York var stort och jag var rädd att det skulle bli läskigt. Så hon gav mig bästa förslaget. Att ha henne med i väskan. Sagt och gjort.

Sen åkte jag över till Brooklyn och tog bilder av Manhattan. Jag promenerade i värmen tillbaka över bron.På kvällen gick jag på musikal och såg How to succeed in business without really trying med Daniel Radcliffe i huvudrollen. Det var jättehäftigt och jag skrattade så jag grät.

Promenad tillbaka till hotellet.


Dagen efter handlade jag skor och slog mig sen ner i skuggan i Central Park.Favorit i repris - hänga med ekorrar i stadsparker.


Ja, och sen skulle man väl se den här bruden med innan man åker hem.

Och sen tog jag en taxi till flyget. Och hade en något oturlig hemresa med försenat och missat flyg, en försvunnen väska och den allmänna ångesten över att vara tvungen att lämna det finaste någonsin.

Home is...

...where the heart is.

Jag är hemma i Sverige igen. Jag kan inte sova ordentligen om nätterna eftersom min kropp skriker av längtan tillbaka till USA. Det gör lite ont, men jag måste klart visa lite av bilderna jag tog. Bilder från New York kommer senare.


Elias och jag tog en promenad första dagen.


Vi hittade China Town och spanade i märkliga affärer.
En annan dag hade jag utflykt för mig själv. Då tog jag mig till Fisherman's wharf och såg Alcatraz, Transamerica och sjölejon från hamnen.


Ett av mina mission i USA var att lära mig dricka öl, det gick väldigt bra. Här är Elias med 85 cl-Coronan.


En dag bestämde jag mig för att gå upp för Twin Peaks.

Väl uppe på toppen hade man den här utsikten.På vägen ner slog jag följe med två brudar, vi gick igenom Ashbury Haight.Sen tog vi oss bort till Golden Gate bridge. När vi stod på bron och tittade ner såg vi ett gäng delfiner och en leopardhaj. Himla fint och surrealistiskt.Allt är fint och regnbågsfärgat i San Francisco. Speciellt i Castro.En eftermiddag gick vi till Hard French där man kunde dansa, dansa, dansa och dricka billig öl.


Och vips så hade alla dagar gått, och jag kramade Elias, klev på tåget till flygplatsen och viskade 'Hej då San Francisco, vi ses nog igen'.