Here they comes...

...the beautiful ones.Malyn som bor i Gävle har varit i Skåne för att hälsa på. Då dricker man tea och äter kakor och testar frukostbuffén på Fantasi.

Tell me...

...a story.
Jag har köpt en ny och ganska bra kamera, men jag har ingenting att fotografera.

Söker därför random fester, sädesfält, äventyr, tivoli, dreadspojkvän, pilträd, kattungar, väderkvarnar, stränder, kompisar, hud, kaffekoppar, fräknar, kullerstensgator, neonskyltar och känslor för inspiration. Eller något annat.

Fientlig, snäll...

...och jävligt glad.Lördagkvällen var en helt fantastisk utekväll i Lund och Malmö. Ungefär såhär såg det ut när solen gått upp på en trottoarkant utanför KB.

Livet ur...

...en iphone.

Ibland springer man runt på trevligheter utan en kamera med sig och då åker en hederlig mobilkamera upp. Hittade någon som hade skrivit om appen Instagram för en tid sedan och tänkte att jag skulle testa. Så här kan det se ut då.


Jennifer och en fyr på Listerlandet, min hund Ella som spexar på olika sätt, is-tea på burk, Elias i San Francisco och en distanstävling här i skåne.

I took my sister...

...down to the ocean.Jag och Jennifer åkte till Roberth i Båstad och hade en liten picknick på hans balkong.


Efter det tog vi oss till havet, där badade jag fötterna och vattnet var inte alls kallt.Roberth kände någon som hade en restaurang i krokarna så vi åkte dit, åt en god pizza på uteserveringen och slapp betala för det. Kändes hur bra som helst.


Och så avslutade vi dagen med en tur upp för Hallandsåsen och såg på solen som började gå ner över havet innan vi slog oss ner på tåget och åkte hem igen.