Vad är väl...

...en dag på slottet?


Jennifer och jag åkte med Frida till Bäckaskogsslott där hon jobbar. Vi promenerade runt i alla fina rum, satt på en brygga och pratade och tittade på vattnet, blev bjudna på världens godaste cheesecake och letade spöken utan vidare resultat.

My heartache...

...is my mistake.Hösten gör något med mig. Jag förstår att ingen vill läsa om bräckliga hjärtan, men jag vill bara skriva om mörka nätter, regnet mot rutan och om hur fint det skulle vara att få falla för förlskelsen. Så jag klottrar tonårstragik i dagboken och drömmer.

"När du håller om mig, pussar min panna, flätar dina fingrar i mitt hår och stryker mig över ryggen. Då kan jag nästan, om så bara för en sekund, sluta mina ögon och tro att det är på riktigt."Men det är aldrig på riktigt.

We can be us...

...just for one day.Ytterligare en regnig promenad. En ganska blöt hund, vattenpölar och stickade långkalsonger. Jag hoppas ganska mycket på att sommaren får ett sista ryck innan hösten kommer. Det hade varit fint att kisa mot solen i ett par dagar till.

Även om det är försent...

...att älska dig.
(Samtliga bilder är stulna)

Idag har varit en sådan dag då man dricker tea och äter överblivna ostbågar med sin bästa vän, ser på gamla Mumin-avsnitt och skrattar gott till varenda ett, tar en promenad i kvällsregnet och kramar ur håret framför spegeln. Håkan ellström sjunger i mina öron och jag kommer snart att somna.

three days...

...of summer.

Igår var en sådan ypperlig dag att ha pizzakväll i parken utananför tillsammans med ett gäng bästisar, så så fick det bli.

As straight...

...as it gets.


Jag och mamma åkte neråt i Skåne för att åka med min kära syster på distanstävling. Min hund Ella hjälpte klart till med stallbestyren.


Jennies häst Hestia.Jag mötte en väldigt söt ponny som gillade att posera väldigt nära kameran.


Och så var det tävlingsdags. Hestia laddar med att äta gräs.


Dom red 50 kilometer i trevlig natur. Såhär kunde det bland annat se ut.


Det glada ekipaget.