Konsten att...

...drömma sig bort.

Jag bläddrade igenom en gammal blogglista om läsvanor som cirkulerade för en tid sedan. En av frågorna på den var vilken ens favoritbokhandel var. Och det fick mig att minnas en fantastisk liten affär som jag besökte i Palma förra året.

I den fanns ingen ordning alls. Gulnade handskrivna brev blandades med gamla spanska böcker, tavlor, vykort och märkliga trädgårdstomtar. Lite en sån känsla som gör att man vill flytta in vilken sekund som helst. Visst är det fint?

Förälskelser...

...och annat fjoll.Tio bra saker;

Flamingos.
Harry Potter.
Resplaner.
Feminism.
Smörgåstårta.
Ledighet.
Eyeliner.
Vårsol.
Glee.
Fågelkvitter.


April...

...då och nu.I april förra året besökte jag Elias i Stockholm, gjorde en tjusig hårklämma och klappade grisar i Edenryd. I dagarna har jag jobbat en massa timmar med storhelgstillägg och besökt fina Lister som ni kan se bilder från i
Jennifers blogg. Bra månad överlag kanske.

Nästa äventyr...

...gör mig helt snurrig.
Bilder;
http://weheartit.com/

När jag Jennifer och HD var på tåget hem från Berlin efter några dagars nyårsfirande fick jag ett sms av Elias som då befann sig i Kenya. Han pratade om om att åka till USA i vår och kastade ur sig "Ska du med?", "Visst" tänkte jag lite skeptiskt. Men så föll det sig så att jag har jobbat väldigt mycket de senaste månaderna och faktiskt lyckats spara ihop en reskassa. Flyget är nu bokat och om lite drygt en månad åker vi till San Francisco, efter lite mer än en vecka där åker jag vidare för att spendera ett par dagar i New York. Känns fab.

Folk som har varit där, framförallt i san Francisco, får gärna berätta vad jag absolut inte får missa!

This will make...

...a good memory.

Årets första vårdag och vi gick till Naturum för att sola, efter det vidare till parkstaden där vi tände grillen och åt middag utomhus och drack drinkar.

Time for the...

...identity parade.


En bild på din pappa.En bild på din mamma.
En bild från din födelsedag.
- Tivoliparken 2009.Någon du umgås väldigt mycket med. - Jennifer och HD är sådana som liksom hör till.En bild som gör dig glad.
- Elias i paljetter och fjädrar, alltid.En bild på hur du vill tillbringa varje dag. - Bra väder, bra musik, bra sällskap.


En gammal bild på dig själv.En person du saknar. - Malyn som bor lite för långt bort.En bild på din bästa vän. - De här två brudarna är aldrig fel.En favoritplats. - Närshamn på Gotland kan vara det vackraste jag sett.En bild du är nöjd med.Ett plagg du känner dig fin i.
- Den här klänningen har jag hängt med i många år.En bild från din favoritsemester. - Underbara London sommaren 2010.En bild som påminner dig om gamla tider.
- Kollektivet 2007, alltid glada fester.En bild på en barndomsvän. - Älskade syster var min första bästis, och är än idag.En bild på dig själv som du tycker mycket om.
- Jennifer har fotat, jag tycker bra om denna.En bild på en tid du saknar. - Dagarna med Roberth och Sebbe.


En bild från i somras.Listan är stulen
härifrån.


Snart kommer lyckan...

...för hundar som oss.Saker som hade varit häftigt att göra under de kommande åren;

(Och som jag kanske kommer att försöka göra också.)

  • Besöka New York.
  • Ha praktik och kanske till och med få en timanställning inom psykiatrin.
  • Vara ledare för en tjejgrupp genom Rädda Barnen.
  • Hålla i en Colour of Love-utbildning.
  • Hälsa på Jennifer i London.
  • Plugga Sociologi, Psykologi och Pedagogik på högskolan.
  • Flytta till en större stad, troligen Stockholm.

Så, det här är mina framtidsplaner i stora drag. Sen får vi se.