And I was dancing...

...the whole way home.Igårkväll hade Socialdemokraterna och SSU fixat så att Miss Li spelade nere i tivoliparken. Jag och HD travade dit och trotsade det något ruggiga vädret. Imorse väcktes jag av hur regnet slog mot rutan, tog en vettig promenad med hunden och har spenderat resten av dagen med att hitta på anledningar att slippa plugga till exempel att gå och köpa en cykel. Och så har jag faktiskt pluggat en hel del också.

Det är som om dom bara fyller upp...

...en kvot som dom har fått.Jag har börjat plugga, och sitter förtillfället och skriver om hälsa och livskvalitet. Det känns lite avlägset just nu. Nåväl.

Well what starts out as a warm breeze...

...turns into someting more.


Jag och mina fina troll Jennifer, HD och lilla Ella tog båten över till Hanö för en dryg vecka sedan, där blåser det med saltstänk i vinden och solen ger alltid det bästa ljuset.

Kanske rent av...

...en helt ny start.

Så, förlåt. Bloggen blev en ångestgrej och jag hade en halvt kilo med annat smuts i tankarna. Nu ska jag bli bättre, för jag tycker ju om att lägga upp små fotografier, skriva korta meningar om världsliga och vardagliga ting och klicka runt och läsa om era dagar, funderingar och äventyr. Det råder valkampanj på Sveriges alla gator och det finns alltid hur mycket som helst att berätta om det.

Så, hej igen.