Punkdrömmar om rödvin...

...och svart jeans.

Jag har haft en väldigt fin helg i Hässleholm, dansandes på Siestafestivalen. Massa fina människor, schysst musik, lördagsmiddag, blommiga tyger och traditionellt festivalväder.

Vad är en groda...

...utan ben?

Hopplös.

Vinden i den kyliga majkvällen smeker inte alls min kind utan ger mig en uppvaknande käftsmäll om och om igen. Det nyutslagna gräset bildar snaror runt mina vrister som drar mig ner när jag desperat sträcker mig efter den molnfria himlen. Förr hade jag engagemang och visioner, nu blir jag rädd av att öppna min mail, av slutna kuvert i brevinkastet och av att ens tänka på att jag måste ta ett beslut. Allt ont som någonsin hänt rinner av min numera kalla yta och delarna ni tog av mig kommer aldrig igen. Nu längtar jag efter att vara själv och flyr framtiden. Det är inte jag, det borde inte vara jag.

Och det värsta är inte att veta att du inte bryr dig, utan att jag inte heller gör det.

In a time of universal deceit...

...telling the truth is a revolutionary act.Igår sprang jag på second hand-runda med min mor. Plockade på mig en ny gräddkanna som matchar min sockerskål bättre än den gamla (tilläggas kan också att jag vare sig har mjölk eller socker i kaffet, jag uppskattar bara pensionärslivet) och en fin kjol som kanske kommer bli en favorit i sommar. Dessutom är mina föräldrars hus fullt av porslin förtillfället då dom håller på att tömma min farmors gamla hus. Jag tror bestämt att jag norpar åt mig teakannan på bilden också om mina syskon inte är beredda att slåss om den.

What's the point of doing anything...

...if you'll never notice?
1, Min festivalhand, Äggstock 2007.
2, Robert och Mina, Hultsfred 2009.
3, Jennifer, Hultsfred 2008.
4, Ed Harcourt, Siesta 2007.

Jag skulle verkligen inte åka på festival iår. Men så närmar sig sommaren och av någon konstig anledning är det enda man vill att sova i ett svettigt tält, dansa runt i lera och dricka ett par liter vin förmycket. Så ja, nog fan är jag på Siesta nästa helg.

The unauthorized...

...documentary.Helt och hållet bedårande grabb.

Ge mig kärlek och passion...

...och hunger och magi.

Jag har sedan många år tillbaka blivit förlorad till bitterhetens land. Romantik gör att jag mår illa och tron på den obotliga förälskelsen hade jag tappat redan i ganska unga år. Men ibland gör vårsolen saker med mig, och när jag igår travade runt på jobbet kunde jag inget annat än att le, nynna på Svenska hjärtan och önska att det drabbade mig, någon gång sådär. Det är sådana dagar som man tänker på dom finaste kärlekshistorierna som man har sett på vita duken, om att hålla handen i biomörker och att inte riktigt få luft intill någon.Brokeback Mountain, Love actually, Titanic, Fucking Åmål och Moulin Rouge.

Vilken är din favorit av alla kärleksfilmer?

In the name...

...of love.Har ni inget bättre för er så åk inom Göteborg i helgen och häng på HBT-festivalen. Passa på att hälsa Anna och Mina från mig att dom är hur fina som helst. Nåväl, har jag pengar och ledig tid åker jag nog upp till Stockholm och dansar på Pride i augusti i alla fall.

Igår hade jag förövrigt en himla trevlig kväll med goda vänner, tacos och spel.

Och när hon sa att allt var över...

...såg jag henne gå där bland löven.

Kaffekorg och filtar i parken här utanför. Ida och HD bjöd in mig, Jennifer och Ella på picknick men prickiga koppar och cheesecake.

En julklapp...

...lagom till sommaren.I julklapp fick jag ett presentkort på Body Shop av min kära syster och igår knatade jag inom butiken här i stan, blev sminkad och sttlad i affären och hade med mig en ny foundation, ett ljusrött läppglans och bodybutter med jordgubbsdoft med mig hem. Himla trevligt.

If you like it then you...

...shoulda put a ring on it.Hade en himla fin dag igår med Jennifer, hästar och hundar som hon berättar mycket bättre om
själv. idag festar grannarna i huset mittemot till "Alla som inte dansar är våldtäktsmän", och idag dansar jag fan inte. Är av någon anledninge helt slut och ligger mest i soffan och halvsover. Och missbrukar Glee såklart.

Ha en fin kväll, vänner.

100 gånger...

...sa vi, va?Red ut en sväng i skogen och ramlade av väldigt stiligt. För att bättra på min redan ganska onda rygg liksom. Så nu tänker jag minsann tröstäta lite Ben&Jerry och titta på True Blood. Nog är det söndag alla gånger.

Alltid rött...

...alltid rätt.


Första maj idag, och eftersom jag sov hela dagen efter att ha jobbat inatt blev det ingen demonstration, men nu ikväll hänger jag i alla fall en röd farna från fönstret.


Jennifer och Ella plockade dessutom med sig en röd tulpan in som nu står i en vas på bordet.Och nu ska vi plus HD äta god mat. Fin kväll.