Here comes the sun...

...and I say it's all right.London gick på en ganska snäv budget, men lite prylar fick jag med mig hem i alla fall. Bland annat det här två tjusiga tygkassarna som jag garanterat kommer bära flitigt i sommar.

We don't drink alcohol...

...we don't pee in parks.

London var självklart hur fint som helst. Vi hälsade på både ingången till Hogwarts och Sherlock Holmes gamla bostad, fotograferade sånt som turister ska fotografera, drack färgglada drinkar på dansgolv, dansade på scenen i en föreställning av Hair, matade en ekorre med jordgubbar, hittade ett par av ställena som George Orwell hade bott på, promenaerade runt i Camden, simmade Hampstead Heath och hade det himla himla trevligt. Jag vill klart åka tillbaka precis nu.
Kaospassagerare says...

...'London, Baby!'

Jennifers bild på mig från midsommar, jag ser inte alls tokig ut.

Så, hej då. Nu åker jag ner mot Köpenhamn om ett litet tag, sedan vidare mot London. Klänningarna ligger nerknycklade i ryggsäcken och kameran har nya batterier och ett tomt minneskort. Allt ordnat med andra ord. Ha det fint sålänge :*

Jag har alltid gjort mina läxor...

...alltid tänkt en extra gång.
Har dom senaste dagarna kikat på Mysterious skin och Almost famous och längtar lite efter ett promiskuöst, lite sunkigt liv för förmycket alkohol och hög musik. Jag var aldrig sådan när jag var ung. Eller jag vet inte. Kanske börjar jag bara känna mig gammal helt enkelt.

Med sand...

...mellan tårna.Efter en hel del jobb och minimalt med sömn är jag väldigt lycklig över att vara ledig i helgen. Idag har jag legat på stranden i Åhus tillsammans med Jennifer och Kajsa, ett helt ypperligt sätt att spendera en fredagseftermiddag. Ikväll anslöt sig även HD och Pälle för pizzakväll i gräset. Resten av helgen ska jag slöa, tvätta, packa och ha vinpicknick i Arkelstorp. Men nu ska jag bannemig sova.

The country of...

...Shakespeare, Churchill, the Beatles, Sean Connery, Harry Potter.Så, det blir ingen tågluff. Inget Paris, inget Barcelona. Men jag och Jennifer flyger i alla fall till London tidigt på torsdag nästa vecka. Där stannar vi i fyra nätter, lever lite halvskabbigt pecis som i Skins, dansar nätterna långa och fotgraferer förhoppningsvis allt hela tiden. Jag hoppas på att träffa Harry Potter och sådär såklart. Det kommer bli jättefint och jag ska försöka se till att se Europa från ett tåg om inte jättelång tid.

Totally lost...

...in Gublerland.

 

Bilder;
Matthew Gray Gubler.

Okej okej, tonårskärlek i en grabb på TV. Men seriöst, hur kan man inte bara älska den här mannen? Så fin att titta på, ritar så fint, humor som ingen annan och helt totalt fantastisk. Okej okej, jag är sådär fånigt kär.

So hurry down...

...the chimney tonight.
HD har fyllt år och det firades med en massa filtar i gräset, fina trädlyktor, hemmagjorda kakor, vattenpipa, god dryck, ris à la malta och en hel del stilga vänner. Temat var så klart Jul i Juli och himla tjusigt. Idag kan jag tänka mig pizzafrukost innan jag får gå till jobbet.

Hope you make...

...a lot of nice friends out there.

Jag har fått smått hysteriska cravings efter Skins igen och planerar att se om de fyra säsongerna, för det är ju så fantastiskt fint. Och det gör ju en sådär riktigt varm inombords, och stundom förtvivlad.

Vad tittar ni helst på just nu?

Sommarnätter...

...och insjöbad.

Jag har haft ett par lediga dagar och hunnit med en mysig liten utflyktsdag med bad, second hand-shopping och en promenad vid Lillö slottsruin samt en trevlig spelkväll med ungsgrillad mat och cider i gräset. Allt såklart i sällskap av finfina vänner.

I slutet av...

...juli tvåtusentio.Har bokat hotell i Paris och Barcelona och lämnar Sverige den tjugoförsta. Världens bästa Jennifer och HD ska klar med. Jag är glad och planerar dans på storstadsgator, mysiga caféer och långa nätter på tåg. Åhå, så fint!

Make your own...

...kind of music.

I fredags efter jobbet tog jag och Ellson tåget ner till Malmö, träffade Emelie och landade sedan hos syster Jennie och Dan. Och igår åkte jag med Jennie till stallet, där vi klappade kattungar och red ut på hästarna Bruno och Hestia, en riktigt lång runda på dryga två mil. Det var jättemysigt, och sjukt jobbigt för en sådan som jag som nu mera rider allt för sällan. Lilla Ella som sprang bredvid hela rundan är lite halvdöd idag och går väldigt stelt. Själv har jag gått runt i nio timmar på jobbet och sagt "ajajaj" vid minsta rörelse. Men men, det är bara att bita ihop, imorgon blir det säkert värre. Men då ska jag nog boka resa, och sånt gör ju en alltid lycklig.

En hel del elvaåringar...

...och jag.Mina vänner är på Liseberg och åker sig snurriga i karuseller och jag hade en tråkig eftermiddag så jag travade ner till bion, köpte en ensam biljett till Eclipse och en liten popcorn, slog mig ner i biomörkret och lät två timmar flyga iväg. Jag tycker fortfarande inte att det är särskilt bra, men jag älskar det innerligt.

Har ni sett den ännu? Vad tyckte ni i så fall?