Please call...

...please be a part of my life.

Jag lämnar hemmet imorgon, tar tåget tillsammans med Jennifer till västkusten och spenderar resten av veckan där. (Båstad, Malmö, Göteborg). Kramar Roberth och Niclas, travar runt i affärer, tittar på fina fina hästar med världens bästa syster och dricker tea med en flicka med trassligt hår. Det ska bli fint och jag hoppas innerligt att alla tåg planerar att gå, för jag planerar att dom gör det. Jag är inte bra på snö och sånt, men jag har stått ut, så vintern är skyldig mig det. Men först ska jag jobba nu inatt. Så jag borde gå nu. Inte sitta här.

Jag förstår att det är drygt...

...att höra på mig när jag gnäller om Sverigedemokraterna. Men seriöst, om dom kommer in i riksdagen så kommer valaffischen för nästa mandatperiod se ut som den från Dansk folkeparti. Fast egentligen är väl båda lika hemska. Och tro nu för fan inte att jag gör reklam för dom. Det här ger mig bara ångest.

 

 

Och jag har sett dom här affischerna en massa gånger tidigare, men just ikväll ville jag nog mest gnälla om hundra andra saker och konstruktivt gnällande kändes bättre.


That's just one...

...side of me.Jag är fullt medveten om att detta mest får mig att framstå som en tokig fantasynörd, men jag bjuder på det. Filmer som jag tänkte se under året i alla fall. Och troligen nya Sex and the city-filmen och kanske filmen om Gainsbourg om Jennifer och HD låter mig följa med. Nåväl, nu ska jag åter till jobbet.

lägenheten som jag har...

...men sällan spenderar tid i.

Ni fick se min lya, en hel värld av krossade tomater, precis när jag hade flyttat in. Nu har jag fått upp lite tavlor och möjligen gjort stället lite mer personligt. Jag trivs himla bra där, det är synd att jag inte hinner vara där mer.


Regnbågstea som jag har fått av Jennifer och en hembakad napoleonhatt.


Mycket Ikea, mattan har min släkting Marita vävt och målningarna gjorde jag på gymnasiet.

Och ingen vet om att jag ska ge mig till...

...en flicka med guldbruna ögon.För att Fluff var rysligt upprörd igårkväll när hon hörde att jag hade klippt av mig håret, och för att för att förväntansfull_tjej_87 ska vara nöjd. Ursäkta att jag inte ser så jävla stilig ut, det är morgon.

a pair of dull scissors...

...and the yellow light.

Kapade mitt hår framför spegeln i badrummet igen. Det brukade vara ett sätt att hantera ångest och det är inte svårt att räkna ut varför jag gjorde det ikväll. Mitt långa hår är borta. Jag har inte bestämt mig för om jag hatar det, eller älskar det. Kanske var det helt enkelt dags.

Jag kan inte lämna mig själv nu...

...gör jag det kommer jag aldrig tillbaka igen.

Promenerade imorse och fotade fågelbostäder. Jag har inte direkt någon aning om varför.


Ljust, öppen planlösning med sjöutsikt.


Mysigt kollektiv i takvåning.


Stor treplansvilla med tomt.


Gemytlig etta nära skogen.

Alla hjärtans jävla...

...kukdag.
Även om jag spenderade natten till alla hjärtans dag med att titta på kvinnor på gränsen till nervsammanbrott, även om jag inte kan se på kärlek utan att känna bitterhet och även om jag kräks varje gång någon nämner rosor och romantiska middagar så får det
här mig bara att känna just kärlek. Hon är min bättre hälft, min själsfrände och en av väldigt få människor som jag kan älska vilkorslöst utan att vara livrädd. Jag älskar henne.Jag och Jennifer. För typ hundra år sedan, eller nästan.

ett ganska litet...

...snöodjur.
Gick på promenad med Ella och kastade bollen ut i den djupa snön. När hon sedan inte hittade vandrade jag ut och insäg att när jag ändå stod där, kunde det väl inte skada att lägga sig ner. Sen rullade vi runt i snön ett tag, jag och hunden och sen fick jag lov att vandra med blöta jeans. Men ibland kan det kvitta.

Annat som är bra är att rida genom skogen när snön nästan når hästarna till knäna, att somna med ryggen mot elementet och att vakna av fina sms mitt i natten.

Jag sover mer än någonsin och känner mig alltid utmattad, jag har en förkylning som vägrar att ge upp eller bryta ut ordentligt. Och jag känner mig ganska hopplös lite för ofta. Men för det mesta fungerar det ändå. Snart ska jag till Göteborg och ganska kort därefter ska jag upp till älskade Stockholm. Det känns väldigt bra.


Stop all the clocks...

...cut off the telephone,
Prevent the dog from barking with a juicy bone,
Silence the pianos and with muffled drum
Bring out the coffin, let the mourners come.


Jag med mina tjusiga syskon, Jennie och Andreas.

Väldigt fin dag, trots allt. Begravning för min fina farmor, träffa pappas halva av släkten som jag nästan aldrig ser och höra historier från långt innan jag var född. <3

anna och...

...snön.
jag känner våren
under fötterna på mig
trött på att vila

begravd under ett
täcke av snö viskar hon
"låt mig komma fram"

Vaknade i morse med lite motivation i kroppen så jag tog på mig kläder, kopplade hunden och gick halvmilen upp till stallet. Sen red jag ett tag, insåg hur mycket jag har saknat det än en gång och hur dålig jag har blivit samt att alla gamla ridmuskler lyser med sin frånvaro. Men det ska väl bli bättre hoppas jag. Kvällen ska jag spendera under ett täcke med en trevlig film och minst  en liter tea för det är verkligen svinkallt. Och imorgon kommer mer snö, det har dom sagt på tv.