pepp...

...pepp.


(På en klubb i London)

Nu åker vi snart, och imorgon vaknar jag, Jennifer och HD i Berlin. Hoppas att ni får en riktigt fin nyår!

Then we take...

...Berlin.På nyår förra året åkte jag, Jennifer och Mattis till Gotland för att hälsa på Frida som bodde där då. Vi klappade russ, tittade på fyrar, drack tequila och dansade såhär stiligt. Hoppas att nyårsfirandet i år blir minst lika fint, och det är bara en vecka kvar! Blir lite tokig när jag tänker på det.


happy...

...Christmas.

God Jul kära vänner.
Hoppas att ni har det fint.

P.S. Jag har faktiskt gjort en jul-spellista.

Jag ser på Criminal minds...

...lite som flickorna på mellanstadiet såg på Backstreet boys.

Min blogg kommer snart bli en fansida skapad av en fjortonårigflicka med kändiscrush. Men seriöst, är han inte det sötaste ni sett? Hej, Matthew, flytta in i min etta. Jag är kär i dig.

Empati...

...och sympati.Din gatas körturné på Lilla torg i samarbete med
musikhjälpen. Skänk en slant du med. jag har önskat en låt och bidragit med lönen från en arbetstimme. Alla kan göra något!

Annars så har jag ett par dagars ledigt mellan allt jobb, betygen är satta och ett lugn har infunnit sig. Lugn och den årliga sjukdomen. Feber, hosta, halsont och värsta förkylningen. Men det blir snart bra. Tills dess får ni ha det himla fint. Jag ska lägga mig en stund till nu.

Mest för att mamma...

...verkligen inte slutar tjatar. Mest av allt önskar jag mig nya skosnören till mina kängor. Men utöver det...
så snälla tomten, i år vill jag vill bli miljonär så jag kan köpa;
  • En fin plånbok, gärna från Anna Sui, fin och blommig precis som det ska vara.
  • Bästa flamingon från Miss juniversum, för att jag har svårt att tänka mig en snyggare roomie.
  • Iphone case från Paul Smith, ja, i sinnet är jag märkesbög.
  • Ribba ramen från Ikea i storlek 70x50 så jag kan sätta upp mitt nyframkallade fotografi.
  • Presentkort på typ H&M eller Gina Tricot så jag kan shoppa en stilig nyårsklänning.
  • Och världens finaste bäddset med mumin, finns i många olika modeller men jag vill gärna ha ett av de svartvita.

And I came back...

...for more.Min gamla bilddagbok är en guldgruva ibland. När jag känner mig gammal minns jag dagarna när jag och vänner dansade runt på festivaler, festade varje helg och virrade omkring i korridorerna på högskolan. På bilderna är min hund Ella på en picknick i Oppmanna, Jennifer i min förra bil på Way out west 2007, en trevlig kväll i Karlstad och Emelie som poserar med en bil i papp som vi gjorde till vår uppsättning av Rödluvan och skumbögen. Det var tider det.

Nothing like a nighttime stroll...

...to give you ideas.Sprang runt i Malmö med Jennifer igår och har nu nästan alla julklappar klara. Idag har jag pluggat hela dagen och ikväll dricker jag varm choklad med veganska marshmallows i och tittar på senaste Glee. Väldigt fint.

And the bells...

...are ringing out for Christmas day.


Jag är kontaktperson till en tjej sedan många år tillbaka och nu i helgen åkte hon och jag till Liseberg för att gå på julmarknad. Det snöade och det var små lampor nästan överallt och det var lite sådär fånigt idylliskt. Himla mysigt i vilket fall. Fast visst var man lite frusen väl hemma igen.

Neonskyltar på gatorna...

...sänder ljus till mig och skatorna.

Tydligen har Kristianstad en ny kulturbygnad som heter Naturum nere i vattenriket. HD släpade dit mig och det var faktiskt fint.

Working 9 to 5...

...och andra godingar.
I lördags hälsade vi på i Hässleholm hos Kajsa som minsann hade fyllt år. Sång, sällskapsspel, vodka och himla goda champinjoner. Fint Fint.

Och från himlen trillar spik ner...

...när vi ser dom gå förbi.Snökaos, julskyltning och lite jobb mellan varven. Drömmar om en större lägenhet, fint folk och stickade halsdukar. Harry Potter ungefär hela tiden, pepparkakor och kängor som drar in tillräckligt mycket snö för att angöra en pool i min hall. Typ så ser livet ut nu. Det är ju december och jag borde egentligen bara göra något vettigt.