Några kilometer...

...utanför byn.

Kom nyss hem efter att ha spenderat några timmar med Sabina, först på en gård i Åby där vi tog en tur i skogen. Red barbacka på fjordingen Lukas och hade minishettisen Kalle i lina vid sidan, känns lagom lantligt sådär. På gården kan man dessutom titta på höns och klappa grisar. Sen åkte vi vidare till Sölvesborg där jag och Ella tränade agillity, Sabina säger att det är dags för oss att börja tävla nu. Vi får se hur det blir med det.

Kameran Hedwigs...

...nya kompis.Sprang på second hand-runda med HD igår och hittade en fin analog systemkamera, Minolta Dynax 4, för en billig peng. Nu har jag satt i nya batterier och rulle och så snart tillfälle ges så ska jag ut och fota på gammalt traditionellt sätt.

Saker som är fina...

...att ha hemma igen.


Jennifer är åter i Sverige och jag fick jättefina vykort av henne. Ella fick tjusigt holländskt hundgodis som hon stal ur min väska sen och nu är allt slut. Men min Jennifer är hemma igen i alla fall och det gör mig glad glad glad.


Dessutom så har jag återfunnit min älskade sjal som har varit på vift i någon månad. Ni kan nog knappt ana hur lycklig jag blev när jag hittade den i en garderob på jobbet efter att fått höra att "allt som låg på hatthyllan kastade vi för några veckor sedan".

Ikväll blir det pannkakor med Jennifer och HD tror jag men första ska jag upp till hästen.

Saw cinderella...

...in a party dress.
Min fina vän Frida och hennes Niklas från Gotland var hemma och hälsade på oss på fastlandet ett par dagar. Massa kramar och ett par koppar tea. Igårkväll körde jag och HD dom till Oskarshamn därifrån färjan går. Saknar henne redan och överväger en tur till den fina ön ganska snart igen. Bilderna är tagna i Nymölla där Niklas kollade fiskemöjligheterna.

Som den sucker för tv-serier jag är...

...är det väl ounvikligt att man möter karaktärer som får hjärtat att klappa extra hårt.

 

Här är några av dom;

 


Spencer Reid från Criminal minds. När man jobbar natt har man inte så höga krav på tv-utbudet, och då är Criminal minds bland det bästa som visas. Dr Reid är en väldigt charmig karaktär som är lagom socialt inkompetent och framförallt så snygg att man tappar andan lite ibland.
Justin Suarez från Ugly Betty. Om jag någon gång får en son så kommer jag nog se mig som en dålig mamma om han inte påminner ens lite om Justin. Jag har älskat serien från första till sista avsnittet och Justin har alltid ghort mig lite extra varm i hjärtat.


Emily Fitch från Skins. Hon var den första från andra generationen i skins som tilltalade mig riktigt mycket och man blir lite småförälskad i hennes blyga leende. Jag kan inte riktigt peka ut vad som gör henne så fin, men hon är det liksom. Och hon förtjänade verkligen ett lyckligt slut.

We wake up, we go out...

...smoke a fag.I lördags gick jag på inflyttningsfest hos Ida, där klappade vi råttor, dansade till 90-talets största hits och rökte vattenpipa. My bff Jennifer på bilden som förtillfället lever livets goda dagar i Amsterdam. <3

I just want...

...to check in.Hej kompis,
Nu är det snart två veckor sedan du flyttade och det är kanske lite tidigt att börja sakna dig sådär mycket redan. Men det gör jag. Och jag vet inte riktigt om du har internet där, men jag tyckte ändå att det här var charmigare än ett sms. Kanske önskar jag att du var här, men mest önskar jag nog att jag inte var feg och övervägde alla beslut en miljon gånger. Nåväl, tiden går fort och när du är tillbaka kan man säkert bada i sjön och så. Var rädd om dig, rid försiktigt och glöm inte mig.

Yours truly, Anna.

As they tried to teach me...

...how to dance.Hårklämman gjorde jag igår när jag gjorde smycken i grupp med mina medelålders kollegor, väldigt trevligt. Det är svårt att inte känna sig lyrisk när våren har kommit ordentligt, oich ikväll bjuder jag in lite vänner på pizza- och spelkväll eller något i den stilen. Först ska jag dock till klubben och träna agillity. Om nätterna drömmer jag om droger, hatttävlingar och gamla bekanta. Jag är ganska nöjd med det mesta, men ibland önskar jag att någon sa att jag var fin eller något, halvfånig som jag är. Nåväl.

Du skulle ändå...

...inte tro mig.Åter i Skåne. Idag har jag tittat på brudiga filmer, först Clueless till eftermiddagsfrukosten, sen bio med Jennifer på fina Remember me och sist Mean girls innan det är dags att sova. Annars så har jag tagit farväl av Mattis som flyttar till Tyskland ett tag, försökt rädda min dator från ett elakt virus och dansat runt till halvdålig nittiotalsmusik i min lägenhet. Och känt mig ganska värdelös mellan varven, men nog om det. Sömn.

Brev från femte...

...våningen.


Sovande snygg bög i soffa.


Sjal från myrorna och magnet från hallongrottan.
Bland nobelpristagare och...

...silversmycken.Efter en lång och väldigt trevlig biltur med Malyn och Anders kom jag igår fram till Stockholm. Här skiner solen och jag ska snart ta mig ut tänkte jag. Just nu sitter jag hemma själv hos Elias och Eli. Deras lägenhet är smått fantastisk och full av diverse prydnadsdjur. Annars så kikar jag lite på Almodóvars Vad har jag gjort för att förtjäna detta? och väntar på att håret ska torka.

Crazy? All the best...

...people are.Gick på bio med stiliga vänner och såg Alice och förälskade mig i Johnny Depp igen. Och nu är det påsk, Fint besök från Gävle, en grillfest och en eventuell tripp till Stockholm väntar.

Dagens bästa aprilskämt!
Kolla från 07.28