till och med gessle...

...hade sagt det bättre.
"Kan du inte bara tycka om mig?"
Du skrattar.
Ironin du hörde fanns aldrig.
om du vill ha mig...

...nu kan du få mig så lätt.

Lila stickade inneskor, festivalkoftan, levande ljus, tea och clementiner. Jag har ridit idag och jag har frusna fingertoppar som knappar efter fina julklappar till vännerna på datorn. Första advent har passerat och jag spenderade dagen med att prata om Gud och gardiner. Jag tror att julen blir fin, även om just julen inte riktigt är min grej.I ett väldigt kort ögonblick tänkte jag på fina ögon, kaffe och blonderat hår och gjorde en
spellista och listade mina just nu finaste kärlekslåtar, eller låtar som man kysst någon till i timmar, skrattat till eller gråtit sängkläderna våta till natt efter natt för att man inte inte kunde dela det med någon.

ligg med en...

...feminist.Via Minas facebook hittade jag till den fantastiska krönikan
"ligg med en feminist" som finns att begrunda i herrtidningen Slitz. Texten tar upp hur man får en manshatande hårig feminist på rygg genom att förolämpa och kränka henne. Ja, ni kan historien, i annat fall får ni läsa den, det är minst sagt underhållande. Härligt att det finns så mycket bra att läsa för unga killar som vill spendera sina liv som manssvin. yeah.


kom som din...

...motsats.

en märklig blåval
njuter liv utan måndag
utmärkt elementSkrev en haiku med Jennifers kylskålspoesi för någon vecka sedan. Annars så börjar jag jobba snartsnart, adressändrar, ringer elbolag och betalar min första hyra. Flytt nästa vecka och ordentlig inflyttning i en nymålad lya veckan efter det. Och jag äger en liten resväska med snusmumriken på. <3

i used to...

...rule the world.Uppvikta stuprör och kängor med stålhätta, dock utan heroin i armarna. Kultur-tants Anna får vänta ett litet tag, jag vill bli punk i ett par dagar.

är jag...

...fiktiv?

Kalas hos Kajsa som var mycket trevligt, spel och lekar, en härlig soppa och ett vin med pikant efersmak av blomvatten. Väldigt schysst kväll.

Annars så har helgen innehållit en múm-spelning på kb och biobesök med new moon. Bra grejer.

i know you don´t want me...

...but please deny it.


Finaste låten just nu.

Ella ligger vid mina fötter, jag skriver på mitt hatade skolarbete. En trip till Helsingborg är planerad och jag fick världens finaste brev från Frankrike igår. Jag grät och läste det om och om igen. Bio på lördag känns förresten som en bra avslutning på vampyrbesattheten.


lådan där texten under locket lyder...

..."för att visa att det fanns."

vännerväggen 1 juli 2006 - 1 januari 2009
allt jag någonsin drömt om.
I kollektivet mumindalen var det första som mötte dig när du kom in en söndernålad vägg full av minnen, vänner och påminnande ting. Vid flytten plockades samtliga delar av vännerväggen ner i en låda som har stått oöppnad fram tills idag då jag i pågående flyttpackning upptäckte lådan. Hur fint det än känns att minnas tiden i mumindalen kommer vännerväggen aldrig att monteras upp igen, inte ens delar av den. Så med lite tungt hjärta lägger jag locket på och tillåter mig själv att minnas tiden med ett leende hur fel flera av relationerna än har gått. Istället plockar jag fram ett foto på mig och Jennifer som legat i min gamla kalender och tänker att det minsann ska få en hedersplats i min nya lya.

Världens just nu...

...snyggaste man.http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40&feature=related och http://www.youtube.com/watch?v=pO3JDle0r4c

Jag och Jennifer tittade på trailern till Robert Pattinsons nya film Little Ashes och fann att han kan posera precis som den elaka ekorren som har cirkulerat på internet ett bra tag. Väldigt fint.

den slutgiltiga...

...och laminerade listan.

Efter att ha tittat på avsnittet i vänner där dom listan fem personer som det är okej att ha sex med även om man är i ett förhållande började självklart jag och Jennifer skissa på varsin egen lista.


1, Johnny Depp, mannen med det perfekta utssendet toppar självklart min lista. Vidare motivering känns överflödig.
2, Snusmumriken, vill jag bara krypa ihop bredvid framför en lägereld när höstsolen försvinner ner bakom träden. Inte nog med hans känsla för kläder så har han dom flesta av egenskaperna som attraherar mig mest. Han känns lugn och självsäker samtidigt som han är kreativ och mystisk.
3, Rufus Wainwright, har en av planetens mest underbara röster. Han är min egen Gay Messiha och hans mörka ögon hade jag gärna druknat i ett tag.
4, Gael García Bernal, är inte tillräckligt uppskattad, han är en fantstisk skådelspelare och hans mesikanska drag och fylliga läppar borde få vem som helst på fall.
5, Shannyn Sossamon, som jag har varit tokkär i sedan första gången jag såg Rules of attraction. Hon är min idealkvinna och har världens finaste leende.

Hur ser din lista ut?

27 juni...

...2003.


"... Jag vill gärna plocka upp dej och ta dej långt långt härifrån!

Nu ska jag leva mera, har jag fått rådet! Hjälp mej med det!"


Jag förstår inte varför jag inte bara lägger mig istället. Istället för att tända värmeljus, lyssna på Antony and the Johnsons och plåga mig med allt som någonsin plågat mig.


du sätter höstsolen...

...i eld.

Väl hemma från en mycket lyckad gaykryssning med Colour of Love-kanpanj och ett fint besök i Elias och Elis nya lägenhet mötte Jennifer mig på tåget. Resten av helgen spenderades med zombiefilm och konstvandring. Snart är det dags att finna sig i att hösten är slut men fram tills dess tänker jag tända ett gäng värmeljus och försvinna till en annan värld.

Bilderna är från dagens tur i Wanås, titta även på
Jennifers foton.


mitt liv...

...kommer alltid gå i samma riktning.

"Orlando Bloom är jävligt gay, men han har väldigt snygga drag".
- random heterokille på stationen i bromölla.

Och Mina säger att jag har funktionabla vingar, sånt uppskattas. Jag är svintrött och smått illamående av sömnbrist, tågresa och ett spyende barn på tåget. Men jag kunde knappast vara mer förväntansfull och troligen inte mer livrädd heller. Alla glada.

and so the lion...

...fell in love with the lamb.I söndags kväll när jag kom hem från Lund hade jag iprincip ingen koll alls på twilight-böckerna, men eftersom Mattis ville se den andra filmen med mig om ett par veckor tänkte jag att jag i alla fall skulle sen den första innan dess. Det gjortde jag, och sen en gång till på måndagmorgon. Ett par timmar senare köpte jag de två fösta böckerna och nu har jag kommit halvvägs in i den andra. Jag skrattar lite åt mig själv, men det får vara så. Det är skönt att uppleva känslan igen, känslan av att inte vilja sluta läsa. Det var så längesedan jag kände det, så det kan kvitta vad det är jag läser.

Och så blir jag lite fnittradnde förälskad. En förälskelse man bara upplever när man träffar en trevlig bög eller hittar en stilig dreadskille på internet. Mina preferenser av förälskelse har kanske gått under dom senaste åren. Men jag jobbar på att förändra det.

Och jag var ung...

...när jag fann Gud på ett dansgolv.Med sömnbrist in i märgen gick jag från tåget till Jennifer och tog världen som en personlig kränkning. Efter att ha haft en katt i knät en stund lugnade jag ner mig lite och vi åkte till Lund för att se fantastiska Tobias spela på Mejeriet. Han har en tokfin röst och fick dessutom ett munspel av mig och Jennifer i födelsedagspresent.