pride (one night in the...

...name of love).
det är pride i stockholm nu, och jag är kvar i skåne, läser facebookuppdateringar om hur trevligt folk har och minns hur fint det var förra året.


...och jag skrev ett långt inlägg om hur allt förändras på bara ett år, men jag orkade inte riktigt lägga upp det, jag antar att jag skäms lite. för att allt har blivit såhär.

men glad pride allihop, var glada, dansa och så. i helgen planerar jag att dricka en rosa drink, troligen alkoholfri, men ändå, och ha min lilla regnbågsflagga liggandes framme. för jag är med er, och jag saknar er jättemycket.

och jag vet att allt är...

...falskt och bedrägeri.idag ska jag ta mig ner till malmö, trava runt i second handaffärer, se tobbe spela i en rondell och dansa på debaser. jag behöver fylla mitt liv med glada saker, för jag märker hur bitter jag börjar bli. äh.

saker som gör en lite extra glad...

...enda in i hjärteroten.

dn skriver en
artikel och CoL, som tyvärr innehåller något faktafel och inte nämner CoL utan bara RFSL och RFSU, men vafan. klamydia minskar och vi gör världens bästa jobb.
fortsätt så :*

i augusti förra året...

...frågade roberth mig om jag ville bila upp till stockholm med honom.

dagen efter plockade han upp mig i lund i en hyrbil med en spaceball som släp. jag ringde sebbe, troligen för att fråga om något kring rfsl ungdom och roberth föreslår att han med ska åka med, så blir det. vi plockar upp sebbe en kvart senare. övernattar hos roberts farföräldrar, äter polkagrisar i gränna och hittar på ett hav av internskämt. sen håller det i sig, vi tre kom varandra nära som tusan under den resan och jag spenderar många helgen hos sebbe i lund. i vår och sommar har vi träffats betydligt mindre, tyvärr. båda har haft massor på varsitt håll, men ändå har vi alltid lika roligt när vi ses. och sebbe finns alltid där, det vet jag. när jag bröt foten på kongressen var det självklart han som spenderade en natt på akuten med mig.

och allt det här säger jag för att han flyttar till frankrike imorgon. och jag vill inte ens tänka på hur mycket jag kommer sakna honom. älskar dig, seb. du är finast.

roberth och seb i oktober förra året, i båstad. det var fint.

are we human...

...or are we dancer?

efter hultsfred har jag jobbat, sovit, och sett harry potter och halvblodsprinsen på bio med jennifer. jag är fortfarande sjuk, och med det gnällig och orkeslös. nu väntar jobb i tre nätter och jag hoppas på att vara helt frisk till måndag. här kommer lite bilder från hultsfred som jag la över på datorn först idag.


henrik med mitt punkparaply i regnet.


jennifer och glada skratt nere vid sjön.


jens.


robert och mina.


och killers som bjöd på sång och dans.

annars så var hultsfred mycket. otroligt nog så gick det över förväntan att vara samordnare och jag är nädstan lite nöjd med min insats. veckan bjöd även på dåligt väder och trevliga spelningar, smk var kanske den bästa då vi fick bevittna en havskräfta börja sin resa mot rymden. 18000 kondomer delades ut och jag fick se ett par låtar av white lies. trevligt folk, en liten liten förälskelse, bra musik och tappra informatörer. jag är nöjd.

två ipren och...

...en säsong vänner.

hultsfred var fab, självklart. nu planerar jag dock spendera ett antal timmar med min postfestivalsjuka.

återkommer. :*

dräggig är bättre än...

...nerspydd.

lördagkvällen i lund var fab, även om resan dit var något komplicerad. dans och en ryslig massa bögar på mina bröst, som vanligt. det är så som det alltid blir. och frida introducerade precis en helt fantastisk låt för mig. en faghag-låt! jag har alltid velat ha en sådan ju.
och nu åker jag till hultsfred, så ha en fin vecka. kram på er!

jag undrar om jag festivalpackar...

...även i sömnen.

på mitt soffbord låg imorse en iprenask innehållande ipren (!) men även en kondom och ett paket glidmedel (tilläggas ska väl att det här är ganska vanligt förekommande hos mig då jag jobbar lite med säkrare sex och har för vana att alltid ha kondomer med mig, främst med anledningen att mina vänner börjar vänja sig vida tt jag alltid har det, så dom låter bli att ta med det själva). det var länge sedan som jag gick eller roade mig med diverse saker i sömnen nu, men när jag väl gör det är det skönt att veta att jag packar ner ett väldigt bra litet festivalkit.


"men jag hittar aldrig en svettig främling...

...ska det vara så jävla svårt?!"festivalpeppen börjar infinna sig på riktigt nu. om ett par dagar sitter jag, jennifer och henrik på ett tåg upp till hultsfred. dagarna fram tills dess är dock hektiska, jobb, avskedsfest för sebbe och lycke, dejt med frida och jennifer, jobb och sen tåg som sagt. sen dansar vi, jag är lite nervös över hela samordnargrejen dock, men jag hoppas att det löser sig.

kvällen tänker jag avsluta med en kärleksförklaring till världens vackraste kvinna (för att vi har lärt oss att det inte finns några fula kvinnor). hon heter
jennifer och är min bästa vän. hon är bitter ibland och rimmar som ingen annan över telefon men hon är alltid det finaste som finns, och jag tänker fan inte släppa hennes hand även om hon tvingar mig att äta en katt. femtonde juli satsar vi på harry potter och kramar, innan dess ser jag fram emot en fantastisk festival och tusen fina ögonblick med henne.

nu slutar jag innan det blir allt för fjolligt.

men jag står alltid vid din sida, i paris eller på tältmöten.


natten som gick fick jag förresten ett telefonsamtal från en gammal bästis och trent reznor, dom sjöng för mig båda två. och jag saknade dom lite, båda två. mest malyn kanske. trentan och jag är inte så tighta längre.

i hela mitt liv...

...har jag väntat på livet.jag och jennifer tog tåget till båstad i tisdags. roberth mötte oss och visade oss staden. på kvällen fick vi besök av niclas och johanna för grill och ett dopp i havet mitt i natten.


onsdagen tog vi oss till malmö och travade runt i diverse affärer. jag kom hem med nya skor, shorts, strumpbyxor och en jättefin blus som jag äger tillsammans med jennifer. roberth lämnade oss runt sex och jag och jennifer handlade en fin picknick och gick till viktoriateatern för att se förhandsvisningen av broder daniel forever.


filmen var fin och även som det broder danielfan jag aldrig var fick jag lite tårar i ögonen. efter filmen gjorde vi ett kort besök hos jennie och dan innan vi tog oss hem med tåget igen. två fantastiskt fina dagar.