i virrvarvet av gucci och louis vuitton...

...hittade jag världens snyggaste väska.min present till roberth var en resa till soliga köpenhamn och ett löfte att springa med honom i alla affärer han ville in i. det var en jättefin dag. middag på en båt, glass i solen och en lång rad butikspersonal som trodde att jag var där för att stjäla fösta bästa väska och stoppa under min 15 konors-kofta från en random second handaffär. men det var väldigt mysigt, roberth mimade till "the way you look tonight". bra dag. och så världens snyggaste väska, som jag aldrig kommer köpa.

det kommer aldrig...

...regna igen.

jag sitter i båstad, i en rysligt fin lägenhet med utsikt över havet. planerna för idag är att fösöka få lite gjort på min todo-list som har en tendens att växa utan att jag märker det, få roberth att åka till väla med mig och hitta på någonting ikväll för att fira hans födelsedag. sen får vi se hur det går. annars är det fint, jag drömmer om dragsqueen och så, det är trevligt.

"det var helt sanslöst...

...jag kom till wingardium leviosa".idag är en fin dag, jag har sovit för lite och känner mig inte lika hurtig som när jag vaknade igår. det hade varit skönt att sova lite till, men jag ska ta mig till jobbet. sen är det möte imorgon och jag är inte klar med vad jag borde ha gjort, men jag får bättra mig i eftermiddag. annars är jag väldigt sugen på att klä mig i en tjusig klänning och gå ut en kväll, men det får jag nog spara ett tag till. båstad, stockholm och uppsala i veckan. det är tur att jag har en förkärlek för tåg.

kanske var det ingen tillfällighet...

...att jag kom hem med pumps och löshår i väskan inatt. två dagar med jennifer, harry potter-nördighet och senaste besattheten - rupauls dragrace.nina flowers.

i de långa meningarnas...

...förlorade land.

jag sitter och läser diverse styrdokument för skolan, rfsl ungdoms verksamhetsplan och skriver på det första mailet till medlemmar som vill jobba med skolfrågor. tyvärr kan jag inte riktigt formulera något vettigt ikväll, men det hör väl inte till ovanligheterna.

har ni förresten hört att konsfacks elever nu kommer se sina verk granskade efter hela historian med den vandaliserade tunnelbanevagnen? personligen tycker jag att det är rysligt dåligt. självklart får man stå för konsekvenserna av sitt verk men jag tycker inte att någon i förhand ska bestämma vad som är konst och inte och jag tycker att det är otroligt bakåtsträvande att inte låta konst vara provokativt.

läs mer här


If you ever would be mine...

...i will never ever let you down.han den där salem al fakir sjöng i tv igårkväll. en söt och charmig förälskelselåt som gjorde att i alla fall jag blev varm inombords.

idag har jag städat, burit möbler, och mailat min handledare. jag skrev fel månad två gånger när jag skrev i min dagbok idag, först "juni", sen "mars". jag insåg att jag var något snurrig. det är fint med vår och så. men jag trivs fortfarande bra i en kofta och raggstrumpor.

när vi träffades i...

...industriland.postsecret

och jag är vän med di leva...

...på facebook.

nåväl, klockan är snart halv ett. för en dryg timme sedan fick jag ett infall och tänkte bada. mina föräldrar har ett väldigt fint, rysligt dyrt badkar med bubblor och grej. när varmvattnet var slut satt jag i en plaskdamm med vatten som inte ens når över benen. men jag misströstar inte utan kokar vatten på spisen och i vattenkokaren för att kompensera för det numera kalla vattnet som rinner ur kranarna, fjärde rundan från köket till badrummet inser jag att badkaret töms på vatten fortare än vad jag hinner fylla på. jag ger upp.

dagen i-lands problem. jag vill ha ett billigt, litet och funktionellt badkar.

nu tänker jag sova i vilket fall, möte imorgon med två stiliga karlar om det lilla projektet "första dejten".

män är från mars...

...kvinnor är från venus.

som förövrigt är en helt fantatisk bok. hela budskapet i den är att män och kvinnor inte kan kommunicera så dom kan lika gärna låta bli. på så vis blir det inget bråk heller. det finns dessutom en checklista för män som vill vinna poäng hos det motsatta könet med punkter som "ge henne minst fyra kramar om dagen" och "bekräfta henne även om du vet att hon har fel". jag minns inte riktigt. i vilket fall ger hemska böcker som den upphov till hemska reklamer som den här.


sångaren i coldplay...

...är nog världens snällaste.

i helgen bjöd jennifer på inflyttningsfest. glad musik och glada människor, vin och vattenpipa. väl ute på bk kysste jag en främling (det var ett av jennifers och rasmus förslag på modigheter) men det kommer inte in på listan, inte denna gången iaf. sen vandrade vi hemåt igen. väldigt bra kväll, utan tvekan. morgonen efter vaknade jag och tobbe i jennifers soffa, jenn ifer slog sig ner med oss och sen stannade vi där i hela dagen. bakfylledagar är inte riktiga dagar har vi konstaterat sedan länge, det är bra för då behöver man aldrig ha dåligt samvete för att man lägger en hel dag på pizza och amerikanska tv-serier. det är helt enkelt sånt som behövs ibland.

why do the birds...

...sing so gay?


(en av låtarna som spelades mest i början på veckan, jag är lite såld)

nåväl, jag var i stockholm i några dagar nu igen. första delen av colour of love-samordnarutbildningen. bland deltagarna finns bland annat folk som jobbat som redaktör, författare, hiv/hälso-handläggare, kanslist, skolinformatör många år, suttit i diverse styrelser och så jag då, som inte har gjort någonting känns det som. men det ska bli svinkul ändå. och förhoppningsvis gör jag inte bort mig totalt. efter utbildningen hängde jag i stockholm, träffade trevligt folk, såg hugos nya dokumentär, drack miljoner koppar te och såg mitt blivande hem. tokfin lägenhet, som nu verkar som någon form av bögkollektiv. det var fint. där lagades stark mat, dansades till 50-talsklassiker och kramades. bra dagar.


min fina elias i den fina lägenheten, vi gifter oss i sommar, med all säkerhet.


tjusiga mats-mattias vid vattnet.


mitt blivande lila rum. fint.

fem mer eller mindre...

...pinsamma sanningar;

  • jag lyssnar gärna på peter jöback, men förnekar det helst.
  • förtillfället vill jag knulla mest av allt, det var rysligt länge sedan.
  • egentligen är jag inte vidare bra på något, men jag kan få folk att tro motsatsen.
  • jag har dragits till dreadsfolk i många år, men aldrig ens hånglat med någon med dreads.
  • att jag inte kan med heterokillar beror bara på att jag är rädd att någon ska dissa mig.


(detta är denna veckans modiga)

Damn! I wish I was...

...a lesbian.

igår röstades lagen om könsneutralt äktenskap igenom. det tog helt klart tillräckligt lång tid men samtidigt så ska man väl vara glad när det faktiskt händer något. trots att jag är meningslöst straight så få jag väl lista ett gäng kvinnor som jag kan tänka mig att gifta mig med, nu när det är möjligt.


gudrun schyman, politiker.


marit bergman, artist.


shannyn sossamon, skådelspelare.


sue sena, grundare till organisationen swish (straihgt women in support of homos)


stiliga kvinnor som gör bra saker, är bra och inspirerande förebilder (förvisso vill jag nog mest gifta mig med shannyn sossamon för att hon är hysteriskt het och inte för att hon inspirerar mig, men resten iaf).

det finns dom som flyger fria...

...i sin bur.
den suddiga bilden på dileva som jag lyckades ta i fredags. han var fin iaf, fin klänning med. nu sitter jag och tittar på äktenskapsdebatten på tv. jag hoppas verkligen att lagen går igenom, i så fall firar vi med tårta och gifter oss allihopa, eller hur?