när jag insåg att lycka inte går att köpa...

...var min första tanke att jag aldrig blir lycklig igen.

idag är en sån dag då allt bara fungerar på halvfart. jag såg fram emot en kväll i tystnad, själv. ändå känner jag mig ensam. det är höst, och jag vet hur jag fungerar.


hej seb...

...jag saknar dig.fantastiskt fin pojk, världens sämsta trädgårdsmästare (möjligen efter mig), begåvad som få och på tok för långt bort.

du, jag och sex and the city snart?

för knappt en vecka sedan...

...hängde syster med till queen och fotade lite. ingen fantastisk ryttare, inga fantastiska bilder men en helt fantastisk häst. jag önskar klart att jag var tuffare och bättre på det jag gör. nåväl. man kan inte få allt i livet.


jag skulle byggt...

...min mur mycket högre.
hon var aldrig ensam,
hon inväntar morgondimman
han lämnar henne var dag

min mamma har kidnappat min hund...

...och jag känner mig lite ensam.
annars tassar jag mest runt i lägenheten nu. tittar på gamla avsnitt av vänner, ringer folk som har viktigare saker för sig, dricker jordgubbssaft med is, erkänner mig fattig, drömmer hysteriska sexdrömmar om nätterna och trånar efter en snygg karl, härliga höstsjalar och nytt material av magnus betnér.

men faktiskt, jag försöker göra lite vettiga saker med. en tvätttid är inbokad imorgon, jag läser rfsl ungdoms andra utkast av principprogrammet, planerar inför diskussionsgruppen till ikväll på fritidgården, förbereder helgen i malmö och jag ska snart ta mig till österslöv och rida queen.

magnus betnér har länge varit husgud...

...i både mumindalen och sibirien, och igår fick vi äntligen se en liveshow. vi tog volvon till helsingborg, smög oss på ett parkeringshus, och klev in i konserthuset. tal till nationen var helt nyskriven och full med traditionella humorteman som självmord, bajssex, amerikanska presidenter, folkmord, pedofiler, vegetariska lasagne och att han nu har kommit ut som bisexuell i qx.

behöver jag säga att han var helt fantastisk?


malin och biljett.


jennifers bästa 'vem ska ta ansvar för det här nu'-min.


gamla bettan i mitt hjärta.


well, magnus betnér.


"i så fall väljer man ju välbärgad lidingökuk doppad i lite kokain"

grattis...

...snygging.tusen miljoner kramar, jag älskar dig.

tyvärr hinner jag inte träffa dig under din vistelse i skåne. men du känner mig, snart dyker jag upp i stockholm, beställer in en kaffe av dig. då får du en kram och present.

kyss <3

jag är en dålig...

...bloggare.

i helgen fyllde kära malin år, vi firade med dylan, smörgåstårta och praliner. när helgen var över i måndags morse tog jag bussen till österslöv, red lite och sedan spenderades kvälen med rfsl ungdom och information om ett nytt projekt - transformering. roberth och sebbe invaderade mina soffor och jag jobbade 17 timmar på ett dygn. igår var jag mest trött, sov och åt mackor med jennifer och malin.

idag upptäckte jag att jag inte hade vatten i kranen. jag hade redan duschat så det var väl ingen större skada skedd. men man blir förvånad. vattnet är tillbaka nu och jag antar att det är sånt man får leva med om man bor i hyreslägenhet. nu ska jag packa med raska steg och sen till malmö för att jobba på european social forum, jag kommer aldrig hitta dit men det löser sig säkert. jag hoppas även på att se emil jensen ikväll.

"Nya testamentet funkar som book of answers också"...

...utbrister malin.

och jag ställer självklart frågan;

finns det någon som helst mening med att inte lägga ner jesus christ superboy?

"Gud vare tack som låtit Titus känna samma hängivenhet för er."

nästa fråga blev då;

okej, men vad ska jag göra då?

här lyckas malin slå upp samma sida, trots att vi tagit flera frågor här emellan och sätter fingret på versen precis efter den förra. och läser;

"Han sade ja då jag bad honom, och han var så ivrig att han självmant gav sig iväg till er."


det är sällan jag vänder mig till Gud för att bli vägledd, men han gör sin poäng tydlig. jag ber om ursäkt till troende jag har förolämpat på vägen.

and i will try...

...to fix me.
inspirationen är väl uppenbar, stöld från världens vackraste film. shortbus.

igår var en fin dag. jennifer hade roat sig i min lägenhet medan jag sov som en stock i soffan. några timmar efter att hon lagt sig ringde min telefon och jag mer eller mindre flög iväg till jobbet. jag hoppas verkligen att jag får mer jobb, så att jag slipper lämna min lägenhet, eller suga av en socialasekreterare. igår eftermiddag hängde jag på fritidsgården på vilan, där jag diskuterade hbt, eller ja homosexualitet och religion snarare, man får anpassa nivån antar jag. robin hörde av sig och frågade hur min första vecka som arbetslös fungerade. i ungefär samma stund som jag svarade på smset bestämde jag mig för att gå hem från vilan. och robin hängde på en kvällspromenad. ett par trevliga timmar i det totala mörkret på näsbyfält.

(din tystnad säger allt som dina läppar vill).

min älskade...

...ella. eller som hon i folkmun kallas;

min rabiata jätteråtta.jag hade nog hunnit dricka en kopp te...

..innan jag ska träffa jennifer. men nej, dumt att chansa.

tredje dagen på mitt jobbsökarprojekt. och idag fick jag faktiskt lite respons. hoppas nu bara att det kommer att räcka. nåväl, snabb tandborstning, in till stan. kanske en kopp te där rent av.

ett urval av bilder...

...från min och hedwigs första vecka.
roberth och släpet som vi körde till nyköping.sebbe som ser lite bitter ut.någonstans i småland, från bilen.testar macro.elias och stoffe.malyn.hugo.emelie.konrad.fåret i höör.ida och klassen.robin.jag har tecknat med hemmagjorda kolkritor.malin.gamlegården by night.hd bygger kaffebryggare.fåglar som flyttar.ellson.tuutikki i bokhyllan.


allt är totalt oredigerat och på auto-inställning. jag ska snart plocka fram instruktionerna.

hösten står för dörren...

...och med den, förändring.

de senaste veckorna har jag impulsköpt en kamera, impulsåkt till stockholm och impuls-hoppat av skolan. nära vänner har flyttat. motivationen och energin minskar igen, men jag söker jobb med lite glädje i alla fall.

jag tycker om min nya kamera, även om det kanske var en onödig utgift. jag har fräknar i någon månad till om solen håller sig framme, mitt hår är långt och jag trivs i det.

att kärlek bara är för töntar och tanter...

...har jag väl alltid sagt.

men nu, för en gångs skull lät jag mig själv bli lite kär. glad och fjollig och nu gick det åt helvete.

utöver mitt redan avlagda nykterhetslöfte kompleterar jag med ett kyskhetslöfte och ett löfte om kronisk cynisism och bitterhet.

jag tar nog en promenad med ella nu för att rensa tankarna.