min hund är en...

...player.inte nog med att hon har fått både addi och fanny att bli störtkära i henne, hon sitter i nya karlars knän så fort vi är ute bland folk. killen jag är förälskad i kramar ella betydligt mer än mig, och om någon pratar med ella när vi är ute kravlar hon gladeligen upp i knät som en annan fjortisbrd på jakt efter uppskattning eller sprit. hon är charmig.

bilden är från gårdagens bussresa.jobbat tidigare idag, nu sitter jag ihopkurad i soffan med en tjock kofta och duntofflor. soft.

och jag måste självklart tipsa om...

...ungdomssmotagningens nya sida.

blev positivt överraskad när jag tassade förbi
www.umo.se idag. enkel, inormativ, trevlig och med bra texter och bilder. inte alls heteronormativ som jag tidigare kunnat uppleva ungdomssmottagningen, åtminstone när jag var ung och gick dit. som sagt, bra. jag är glad.

till leo...

...för att du förtjänar ett gott skratt.fikade hos hd ikväll...

...och konstaterade att tandproteser i glas hade varit fantastiskt. konstruktivt. hd hade en fågelbok också, såklart. fågeln som besökte mig var europas minsta, en kungsfågel, en hona. trevligt. ja hoppas verkligen att hon kommer tillbaka.jag hade behövt något fint, det är synd att jag är världens dåligaste. men en kram hade varit fint.

jag börjar tro...

...på att det faktiskt är vinter nu.
den långa promenaden med ella blev inte jättelång. det är verkligen svinkallt nu. och som den trogna skåning man är är jag inte riktigt van vid det här. eller så blir jag kanske lika förvånad varje vinter. lägenheten är städad och visad ytterligare en gång. och det hade varit trevligt med sällskap ikväll. jag saknar jennifer med.

idag är jag...

...helt och hållet ledig.

inte något alls inplanerat. jag trivs nog inte vidae bra med det, men det får gå. ska slänga mig i duschen och se ta en lång promend med ella. och sen städa. kvällen ska nog mestadels spenderas med en kopp gott te och en massa film.

du skulle...

...varit där.
malin, leo, ella och jag tog en tur ut till oppmanna för att ha picknick i ett gammalt stenbrott där. solen gick ner bakom träden och det var minusgrader ute men med massa filtar och varm choklad klarade vi en liten stund i alla fall. kvällen avslutades med film och mat i min lägenhet. då kom tove med över. all kärlek.

i said 'i love you'...

...he said 'thank you'.

jag är korkad, totalt. jag drömmer om dig, vill vara nära dig alltid. det kändes så logiskt att se dig le i mitt kök. och jag blir så trött på mig själv. jag har visat min lägenhet nu. det känns tomt, men mumindalen har spelat ut sin roll. jennifer åker till egypten inatt, jag ska jobba ett par dagar. jag har planerat om framtiden återigen. det känns som om jag är femton år igen, jag hoppas att det slutar på samma sätt.


det finns nog ingen officiell video till låten, men den här var fin ändå.

robin kom över...

...med vaniljyoghurt, päron, bullar och minst tusen spännande samtalsämnen. jag har döpt min bokhylla efter honom och gett honom sin målning. fin kväll.
jag fick besök...

...av en liten fågel idag.

jag städade, öppnade balkongdörren för att vädra ut lite och då flög den här lilla krabaten in. den var hur tam som helst, satt i min hand en stund och chillade sen på kameraväskan i nästan en timme. när den hade poserat lite för mig bestämde den sig för att det var bäst att flyga igen. soft inställning.
nåväl, lägenheten är helt städad nu, jag har tänt ljus och myser i höstmörkret. tänkte koka lite te men väntar nog på robin.

ha en fin kväll.

kort hälsning från bromölla...

...innan jag går till jobbet, igen. inatt och en natt till, sen tänker jag vara ledig ett par dagar. träffa jennifer och malin, överlämna en målning till robin och troligen åka till sebbe en vända. jag missbrukar russin, i ett parallellt universum är nog russin tunga droger. clementiner är också det godaste som finns.hösthimmel och en nytrimmad borderterrier.

jag har inte sett min lägenhet...

...på flera dagar.

har jobbat tre nätter nu (två vakna, en sovande) och ska på tre nätter till nu (vakna). det är bra med jobb. utan tvekan. fast jag saknar min lägenhet, och jen och malin borta på gamlegården. nåväl, tog mig iaf från bromölla ett par timmar och red i stormen.

nåväl, äta lite. sen sova ett par timmar innan jobbet.

det är fullmåne ute...

...och jag har nyss ätit frukost. och snart ska jag kila till jobbet igen.

det är trevligt att jobba natt, egentligen. det är förhållandevis lugnt, ibland kommer en kollega, en sjuksjöterska eller en boende som tror att det är morgon och pratar en stund. men odtast sitter man själv och tittar på dålig natt-tv eller läser om mer eller mindre värdefulla ämnen på wikipedia, allt från morrissey till hare krishna. men inatt ska jag vara på avdelningen där man är två. sällskap är bra också.


jag har en fin blå kofta...

...men han vill inte ha mig. så var det sagt.


men jag kommer aldrig att glömma
jag vill fortsätta drömma

om dig.


hang...

...on.


allt känns som slöseri med tid. för vad är egentligen poängen med blå ögonskugga i halva ansiktet? ett tappert försök att finna den sedan länge borttappade kreativiteten eller en syssla som är aningen mindre tråkig att ta itu med än disken som översvämmar lägenheten.

äh, jag vet inte.

och ingen lycka är som...

...den i vänsterfilen på E6:an.

jag har varit på ullared idag. trevlig dag med mamma och syster. inga stora fynd, men lite kläder iaf.

förövrigt är tydligen självtortyr mitt nya intresse.

för första gången på ett par år...

...målade jag med visst engagemang.

motivet är traditionellt bibliskt, stycket om jesus och barnen ur markusevangeliet. den är målad åt en vän, jag lovade honom en målning i somras, vill han inte ha den vet jag inte hur jag gör med den. jag tycker inte särskilt bra om den själv faktiskt.nåväl det var skönt att måla igen. jag tror att jag ska fortsätta.

...

...

jag har tröttnat. 

men det är bonde söker bög på tv och jag och hd planerar ett barnkalas med prinsesstema. och jag tänker ringa sebbi nu.

jennifer och malin hade varit stolta...

...över mig idag.

jag ligger i sängen, tittar på ugly betty, äter en frukt då och då. jag ska nog träffa sabina en stund sen dock. ta mig ut ur huset, upp till råby med ella och chilla. i min ungdoms glada dagar målade jag på sådana här dagar. jag borde göra det igen.

nåväl.

ytterligare en...

...helg i lund, det börjar bli vardag ^^. men det var en fin helg, en straight bög, en amerikansk (önskade han iaf), alternativ rockmusiker och en medelålders man i stort behöv av att prata.

lägenheten är uppsagd, så snart bjuder jag till utflyttningsfest, gratis sprit i mängder utlovas till alla som hjälper till att bära.

dessutom gotlandsresan är planerad, det ska bli fantastiskt. frida, anna och stoffe - som på den gamla goda tiden.