det är onsdag, klockan är snart elva...

...och jag är kvar i kristianstad.

igår var stressigt, förvirrat och lätt panikartat när jag insåg att jag inte hade vare sig boende, flygbiljetter eller pridebiljett. efter tusen miljoner telefonsamtal och annat spännande bestämde jag mig för att åka upp på fredag istället. jag åker bil upp med en gammal kompis, köper mig ett tunnelbanekort, jag har en biljett bokad till pride på lördagen, jag har troligen ett rum som jag kan hyra för 140 kronor / natten. på fredagkvällen tänkte jag hänga med rfsl ungdom och på söndagen flyger jag hem med magnus. allt löser sig. visst är det så?

nu har jag dessutom två dagars ledigt, solen skiner och jag överväger att ta mig till stranden.

en skånsk, flåsande dikt...

...från en helt fantastisk bästis, edith.

"For Anna 08:04

Din håriga bringa,
mjuk som en dunkudde
-du andas in
djupt,    ut:
mustiga pustar av tuggtobak & whiskey
smeker mitt bleka ansikte.


Uah, I Love You Baby! "

ja, visst är det underbart med spontana meddelande på bilddagboken. jag hoppas att malin och jennifer har det bra i malmö idag. jag tänkte gå och sova några minuter nu. ikväll går tansamerica på tv som sagt. har ni inte sett den bör ni verkligen göra det. mamma fick en skiva av mig idag med sånt trams som jag lyssnar på. igår delade jag ut kondomer till mikael wiehe förresten. maguns sa att det var en stor milstolpe i rfsl ungdoms säkrare sexarbete. dessutom fick jag numret till en snygg dreadskille, som lovade att fixa mitt hår för 200 kronor. och egentligen vet jag inte vad eller varför jag skriver nu. men jag tror att saker börjar se lite ljusare ut nu. orkeslösheten börjar släppa och att ta på sig saker börjar kännas meningsfullt igen. allt utom skolarbetet tyvärr.

okej, förlåt vänner...

...jag är lite frånvarande.

denna veckan har jag inte varit hemma så mycket. utöver nattjobbet som tar lite tid så öppnade rfsl kristianstads ungdomsgrupp i onsdags. vi var tio stycken och det var väldigt trevligt. roberth kom vid halv fyra och skulle ta en snabb fika med mig. han åkte hem runt två på natten. så kan det gå. nåväl, igår tog jag mig till helsingborg för att prata rfsl ungdom och säkrare sex med lite ungdomar på helsingborgs festivalen. jog jobbade där tillsammans med unf som hade värsta skumma leksaken med sig. den såg livsfarlig ut. utöver robert så bestod unf av niklas, som jag citerade magnus betnér md hela dagen. allt för sent på natten fick jag skjuts hela vägen till kristianstad och kröp ner i sängen vid fyratiden.

så, och nu sitter jag här. österslöv och queen om en liten stund, sen charlotte och sen jobbet. imorgon, sömn och jobb och söndag ska jag försöka spendera med alla er som jag inte har haft tid att träffa i veckan. sen jobbar jag lite till och på onsdag åker jag till stockholm.

så, förlåt igen. jag tycker fortfarande en massa om er <3

idag inleder kanal5 sin pridevecka...

...och det känns faktiskt som en fin gest.

kika
här.


godingar som transamerica och priscilla kommer visas, ett par dokumentärer, serier och annat trams med hbtprofil. och ja, det är kanske lite för mycket, lite för gay och lite för kommersiellt. men det är lite mysigt med. jag gillar det.

kanske för att jag har börjat peppa nu, drygt en vecka kvar till stockholmstrippen med magnus och hd. magnus ringde igårkväll och lät lätt hysterisk. roberth och jag har bokat in en date på pride och en i helsingborg på torsdag, jag ska ta med mig malyn, vare sig hon vill eller inte, på hedwig and the angry inch som förhoppningsvis kommer bli helt fantastiskt. jag kommer träffa människor från överallt i sverige och jag ska dansa, dansa, dansa, dansa.

hedwig <3.

inatt hade jag bara dig i tankarna...

...men idag bjuder jag på lite bilder från igår.mormor och farmor.hestia och systerjennie.hestia, simon och jennie.ella och dan.the red pony.


just nu tittar pappa på ett program om hur man gör...

...golfpeggar, ja på riktigt.
dessutom drar dom dåliga ordvitsar hela tiden som "vi ska ta reda på varför denna produkten slår" och "fiskerullar, här blir det tvära kast".

jag har tittat på tåg idag och skrivit hemliga kärleksmeddelande i gästboken, till sebbi självklart.

discovery är verkligen bakåtsträvande alltså, "det finns saker inom oss som varken evolution eller kvinnokamp har kunnat ta bort". fast jag ska sluta gnälla nu.

för vad jag egentligen skulle göra var att lägga upp en video som jag råkade se på internet för någon månad sedan. sedan dess har jag tänkt att jag borde lägga upp den här. och nu får jag dessutom höra den varje gång jag ringer till frida. när jag hör den tänker jag självklart på när vi i ettan dansade runt till denna. hd sjöng och resten körade.

och jag älskar verkligen sättet som dom tittar på varandra.

jag hade kunnat berätta om...

...hästar och syster, eller om havssalt och shoppingrundor, eller kanske om hur det alltid blir när man har mormor och mamma i samma bil. jag hade kunnat berätta om jennifer, ben&jerry-glassen och våldsfilmer. men egentligen har jag bara en tanke i huvudet,

dig. och hur jag jag faktiskt är medveten om att om jag var snygg skulle jag våga berätta.

(dessutom har jag ingen aning om vad jag råkade trycka på för att göra texten så liten. men jag orkar inte bry mig inatt.)

å ena sidan...

...har väl mamma givit upp tanken på barnbarn när hon glatt utbrister "och så bor vi gratis hos en bög!" när hon och jag ser över möjligheterna att åka och se coldplay i stockholm i september.

å andra sidan...

...sa en tant på jobbet till mig inatt att det är synd och skam att en sån sötnos som jag inte hade någon man som diskade åt mig. är det anledning nog att ringa upp jesus christ superboy och be honom gifta sig med mig?

jag är ett monster och allmänt arg...

...och jag överväger att avsluta all kontakt med människor.

nej, riktigt så illa är det nog inte. hur ska jag säga då? jag är ful och ensam. jag jobbar och sliter, men jag får inga pengar förän alla andra och jag återgår till det normala i höst.

idag besökte jag även hd's jobb...

...och köpte ett par helt underbara skor.20 kronor gav jag för dom. känns okej.

det är få saker som jag föraktar lika mycket som att...

...bära ut tomflaskor och konserver.

det resulterar lätt i att dessa staplas på hög i lägenheten. idag fick jag dock ett ryck och tog största delen av alla dessa glasflaskor, packade i ett par påsar och gick ut. halvvägs ner trapphuset brister en av påsarna och allt för många vinflaskor från ett ensamhushåll rasar likt en lavin ner för trapporna. några av dem går sönder och lämnar högar av glassplitter liggandes på trappstegen. ljudet går inte att förklara. men jag är helt säker på att väggarna skakade. och det dröjer inte många sekunder innan granne efter granne börjar kika ut genom dörrarna för att se vad som orsakade jordbävningen. den trevliga muslimska familjen mittemot springer genast ut och hjälper mig att städa. jag vill helst bara försvinna, för inte nog med att jag orsakat kaos i trapphuset, dessutom är alla flaskor tomma vin eller spriflaskor. så nu framstår jag som alkoholist framför mina grannar också. men ibland är det bara att hålla god min, le och tacka för hjälpen och undvika att tänka på vad dom säger om mig när dom stänger dörren.

det värsta är att jag kan höra elias skratta i bakhuvudet och säga "anna, det är sånt som bara händer dig". och visst fan är det så.

När jag blir stor...

...tänker jag bli ett bergatroll.
ett bittert gammalt bergatroll.

personligen undrar jag vad som skiljer bergatollen från andra troll. egentligen spelar det nog ingen roll vilken typ av troll jag blir, jag tror nog att jag uppskattar alla grupper. fjolltroll är andra favorittroll, men jag har nog ingen framtid som just fjolltroll.

jag tror att mitt favoritord är troll, pappas favoritord är piggemat. jag undrar om fler än jennifer vet vad piggemat kan tänkas vara. ella tycker om mat i allmänhet.

dagen ska spenderas med frida, calles bil, mattis, queen, ella och hd. hd som förövrigt slog mig i ett delmål i 2000-tävlingen. eller så gjorde han inte det.och nu ska jag sova en halvtimme eller två.

jag är nog kär i thåström igen, han är lite lik ett bergatroll. jag undrar om thåström skulle slå mig om han visste att jag sa det.

jag tycker inte om att drömma...

...för det finns ett moment som kallas att vakna.

jag jobbade inatt, gick hem och kröp ner i sängen, vaknade ett par timmar senare med hans hår mellan mina fingrar och världens mest fantastiska känsla i kroppen. men det var ju inte på riktigt, självklart.

dessutom insåg jag att imorgon åker jennifer, malin och tove iväg, förvisso på två olika håll. på måndag åker även stoffe och frida iväg. så i ett par dagar är jag lite själv. men jag överlever.

jag antar att det är dags att börja ta tag i...

...dagsverket idag.

regnet väckte mig imorse, eller frida. jag minns inte.

nu tänker jag nog cykla bort till skolan, lämna lite böcker.


kanske med viss inspiration av...

...mean girls.
nu tänker jag bli bitchig och bitter igen.

jag har spenderat för mycket tid som en förälskad fjortonåring nu.egentligen vill jag nog bara svära över hela världen. men jag låter bli.

och jag vill till stockholm nu. jag behöver det, det känns. snart så. om tre veckor tänker jag krama elias jättejättejättemycket.

och malyn, snart <3 jag tänkte köra en weekend i gävle i augusti/september också om du är på. love you <3

22.12...

...igår kväll.

jag är hyper, totalt fjollig och inte minst förundrad av mig själv.

Än en gång...

...kom lösningen till mig i sömnen.
det är synd att mina drömmar inte är realistiska.


igår var det bästisdejt planerat. ankan, jenkan och edith - like the good old days. tyvärr slocknade vi i varsin säng uppdelat i två lägenheter istället.

nu ska jag leda hästar, spännande.


Here be...

...monsters.


In an empty cinema
Loneliness
When your old friends drift apart
Loneliness
Wandering round the house in the dark
Loneliness
Faded glory you're a broken star
Loneliness

Loneliness, loneliness what would I do without you?

Stays around won't let you be
Loneliness
Corners me in dead-end streets
Loneliness
To bring unwanted memories
Loneliness
That find their way into my blood stream
Loneliness

Loneliness, loneliness what would I do without you?
Loneliness, loneliness is this all you have to give me?

Your love is a place for a lonely man
With too much in his head
The liars and thieves who cramp your style
Won't be there for your last breath
Be there for your las breath

Loneliness, loneliness what would I do without you?
Loneliness, loneliness is this all you have to give me?
To give mevad du är söt...

...min kära lilla ponny.jag och queenhästen i söndags, jennifer åkte med och var fotograf.
härlig dag, helt enkelt.

jag och jennifer skrattar åt foppa-tofflor...

...när jag tragiskt konstaterar att mina byxor nte är mycket bättre.

"dom kunde mycket väl haft texten foxy i rumpan" suckar jag.
"fast inte som du bär dom" svarar jennifer "då säger dom mer; jag är slapp idag, jag har en stulen cykel här nere, om jag var man hade jag haft fundamentalistskägg."

det är härligt hur tydlig hon är.


dessutom börjar jag väl erkänna för mig själv nu. jag är förälskad, igen. i honom, igen.

"vad har du att förlora?"
"lite värdighet kanske."