Cause I´ve waited so long...

...for the sun to come up in my marrow.

Jag tänkte att jag skulle presentera er för mina fyra bästa vänner.


Jennifer är min bästa vän i hela världen. Vi lärde känna varandra när vi gick på gymnasiet och har haft för oss så himla mycket kul sedan dess. Vi har varit på massa festivalen, konserter, resor, fester och utflykter ihop. Och så har vi spenderat nätter igenom med att klaga på mänskligheten, dricka tea och prata om precis allt. Nu mera bor hon i London så vi ses allt för sällan. Men det är omöjligt att föreställa sig ett liv utan henne.


HD gick också i min klass på gymnasiet. Trots att vi har känt varandra i ungefär nio år så är detta en av väldigt få bilder jag har på honom. Han är helt omöjlig att få med på kort. Men en väldigt bra människa ändå. Han och jag är grannar och lever någon form av sambo/särboliv. Vi brukar äta frukost hos honom och middag hos mig. Han passar min hund när jag jobbar och när han hade varit ute och rest köpte jag hem äpplen och mjölk till honom. Helt enkelt en ypperlig relation att ha.


Elias är fantastiskt cool. Han är en sådan människa som inte kan gå utanför dörren utan att bli Street style-fotad eller ombedd att hålla ett öppningstal eller medverka i någon film eller artikel. Han är väldigt lätt att ha att göra med och funkar med nästan alla människor. Dessutom är han himla bra för ens sociala umgänge, han tar alltid med en till schyssta ställen och presenterar en för nya människor. Fast mest tid spenderar vi i min soffa och tittar på serier eller pratar om gulliga djur.


Frida adopterade jag lite när hon var 17 och sedan dess har hon hängt med. Det går inte att ha tråkigt med henne, snarare är väl Fridas problem att folk inte orkar hålla hennes tempo. En fest blir alltid bättre om hon är där och ingen kan få igång ett dansgolv som Frida. Hon är ambitiös som få, flyttar land och rike runt och har alltid tusen jobberbjudande på kö. Ingen förstår hur hon gör det.

Kommentarer
Postat av: Angeliqa

Men fina du, du blev precis utmanad. :) i det inlägget du kommenterade. :)

Postat av: BabyStrange

För att inte tala om att snöra dem. Elände. Den andra bilden var ju helt grym!

2012-04-25 @ 16:46:32
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: anna

härligt inlägg! ett sånt kanske man borde göra :)

2012-04-25 @ 18:11:42
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Patrik

Trevlig blogg :D

2012-05-30 @ 17:32:52
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback