Jag tror att vi kan...

...skiljas som vänner.

När 2011 började stod jag, Jennifer och HD på ett dansgolv i Berlin. Det känns som om det var igår, eller hur länge som helst sen. Jag vet inte riktigt. 2011 har nog varit ett bra år.
Vår.
Jag var mitt uppe i utbildnngen och kombinerade helttidsjobb med helttidsstudier, tjänade pengar och peppade på att få göra av med dom. Åkte till Göteborg och tittade på hästar med syster och badade i en isvak i utkanten av Stockholm. Snön försvann, solen kom och jag längtade bort.

Sommar.
Elias hade bestämt sg för att spendera sommaren i San Francisco och jag åke dit tillsammans med honom. Jag lärde mg dricka öl, åt Ben&Jerry och blev totalt förälskad i staden. Efter drygt en vecka lämnade jag Elias och åkte till New York. Där var det jättevarmt och underbart. När jag kom hem kände jag den sjukast rastlösheten jag upplevt och resten av året har gått ut på att stilla den. Väl i Sverige varvades jobb med småutflykter till Båstad, Stockholm, Wanås, Göteborg, Bäckaskog och Åbarp bland annat. Jag skulle även ha åkt till Arvika men festivalen ställde in.

Höst.
Jennifer flyttade till london och jag saknar henne hela tiden. Elias kom in på en skola i Malmö och flyttade dit.Hans sällskap är bra för mig. Jag hade praktik i psykiatrin och det gick väldigt bra. Så fort praktiken var slut slog jag mig ner på ett plan och hälsade på Jennifer. Vi drack öl, klädde ut oss och gick på musikal.

Vinter.
Jag besökte Stockholm ytterligare en gång. Mamma fyllde 60 och vi firade på Lanzarote. I januari ska jag jobba i Åre för Colour of Love och planeringen är i full gång. Det har ännu inte fallit någon snö men jag gillar det mildra vädret.


Kommentarer
Postat av: kajsa

gott nytt år <3

Postat av: Angelica

åh va härligt allt låter på sitt sett.

Gott nytt år på dig söt! <3

2011-12-31 @ 17:33:50
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: jennifer,

Jag tänkte på Berlin igår. Ett helt jävla år sen. Det känns så fel, så lustigt & så konstigt. & jag minns första kvällen på baren med hunden då jag sa att jag skulle skaffa mig bättre hållning under 2011 & att jag skulle göra något stort som jag aldrig gjort innan. & London dunkade långt bak i huvudet med jag trodde nästan inte det skulle gå. Sen rusade tiden iväg & allt är så annorlunda nu. Men åh, det har varit ett fint år. Så himla underbart fint. & du har varit en så stor del av det.

All kärlek, min käre Watson.

2011-12-31 @ 18:18:21
URL: http://isolatedyouth.blogg.se/
Postat av: jos

gott nytt år, låter som du haft ett ganska grymt år.

2012-01-01 @ 21:02:50
URL: http://popstad.blogg.se/
Postat av: Natasha

Hemskt fint, alskar dina bilder!

2012-01-03 @ 20:05:55
URL: http://teenagebattlefield.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback